RIJALITI

Procurio PRIVATNI SNIMAK TARE SIMOV!!! TARA U STANU KOD ŠA SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM, ŠA ĆE IZGORETI OD LJUBOMORE (FOTO)

Tara Simov nedavno je diskvalifikovana iz rijaliti programa “Zadruga” nakon što je napravila haos na velelepnom imanju u Šimanovcima kada je lomila inventar Velikog šefa. Produkcija je poslala pismo zadrugarima i obavestila ih da će tužiti Taru i od nje potraživati sumu od 50.000 evra.

Nakon što je napustila rijaliti, Tara je otkrila da provodi dane kod drugarice jer nema gde da živi i da joj porodica njenog dečka Nenada Aleksića Ša ne odgovara na poruke.

Međutim, ekipa emisije “Paparaco lov” uhvatila je Taru kako ulazi u zgradu u kojoj Nenad poseduje stan u kom je živeo sa suprugom Ivanom Aleksić.

Po svemu sudeći, izgleda da je bivša zadrugarka uspela da stupi u kontakt s nekim iz Nenadove porodice i uspešno uđe u reperov stan.

Tara još uvek nije niti potvrdila, niti demantovala glasine da živi u reperovom domu. Večeras je vidno raspoložena upalila lajv na svom privatnom Instagramu i snimala šta radi u stanu.

U jednom trenutku u kadru se pojavio muškarac. Svi se zapitali ko je misteriozni muškarac koji joj pravi društvo u stanu usred noći

Tara je otkrila da je u pitanju njen najbolji prijatelj Ljuban, koga je više puta spominjala u rijalitiju. On ju je dočekao u Šimanovcima nakon diskvalifikacije i pomogao joj da se snađe u spoljnom svetu odmah po izlasku iz rijalitija.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close