RIJALITI

BRUTALNI SUKOB KRISTIJANA I MIŠELA – Golubović ŠIŠTAO OD BESA: “Kupite mu PERIKU, sa 40 si našao DEVOJKU!”/BRUTALNI SUKOB KRISTIJANA I MIŠELA – Golubović ŠIŠTAO OD BESA: “Kupite mu PERIKU, sa 40 si našao DEVOJKU!(VIDEO)

Nakon raspodele budžeta, Kristijan Golubović, Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović su se žestoko posvađali za crnim stolom.

Sve je počelo od Mišelovog sukoba sa Miljanom, a onda je uskočio i Kristijan i ozbiljno se posvađao sa Gvozdenovićem.
– Ti si jedan mali isprdak, smrdo jedan kada bi video moje priajtelje u*rao bi se od straha! Ćelavi jedan, ko si ti da pominješ moje prijatelje, jer nekoliko njih je u Aleji velikana! – vikao je Kristijan.

– Zašto bih se ja plašio tebe, i neću da pevam za džabe! – rekao je Mišel.

– Operi se nekada ispod miške, a ne da smrdiš ovde! – govorio je Kristijan.
– To se ne priča prijatelju, samo da znaš – rekao je Mišel.

– Tebi će biti do j*ja kada mi omoguće poligraf jer si ti agresivan bolesnik! Našao si sada devojku i dohvatio metlu, ali ja verujem u Boga a ti si lagao za sve i svi ti se smeju – vikala je Miljana.

– S*rem se na pab, što sam bio bolji bio sam gori kod njih, nazivali su me ćelavi skakavac! Pa da sam najgori, ne bi trebali tako da pričaju a ti mi se skloni sa tim poligrafom. Kristijane, tebi je ovo smešno ali meni ovo nije i hvala ti na svemu, ali nisam očekivao ovo od tebe – govorio je Mišel.

– Kupite čoveku jednu periku, ili koliko mu već treba! Napravio sam te čovekom i našao si devojku posle 40 godina, i naučio sam te radnim navikama – rekao je Kristijan.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close