RIJALITI

VLADIMIR TOMOVIĆ SE DIREKTNO OBRATIO ŠA: Nama radi bager, njima neka radi tobogan,”Kupujemo zemlju”(VIDEO)

Kada je saznao da se njegova i dalje zakonita supruga Ivana Aleksić viđa i druži sa bivšim zadrugarom i njegovim rijaliti neprijateljem Vladimirom Tomovićem, reper Nenad Aleksić Ša upao je u paranoju i pomislio da diskvalifikovani takmičar i njegova žena troše njegov novac. Tomović se oglasio tim povodom putem Instagrama.

– Moram da se obratim ovim divnim ljudima u “Zadruzi”, pošto pričaju da nemam leba da jedem. Evo, ove moje ruke su čiste, nisu prljave, kao njihove, sa njihovim delima… Evo, ja orem i kopam! – rekao je Tomović, snimajući se dok je iza njega bager krčio zemljište.

– Evo, ovo moj rođeni brat snima! Ja mogu da se pohvalim da smo ovde kupili jedan deo imanja. Mi to kultivišemo i sređujemo, da možemo da kažemo da vraćamo imanje koje su naši preci prodavali… Evo, gore nam je kuća.

Nemamo milione, ferarije, lamborginije, radimo, kupujemo zemlju… A ovi tamo što me prozivaju da trošim njegove pare, gospodin Nenad Aleksić i ona njegova divna devojka, nek’ se ne sekiraju, ne trošim njihove pare. Ja ulažem svoj novac. Hvala bogu, imali smo oca koji nam je dovoljno stvorio – ispričao je, između ostalog, Tomović.

Nama radi bager, njima neka radi tobogan, sve najbolje vam želim – dodao je on, a celo izglaganje poslušajte u videu:

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close