RIJALITI

TARA NEĆE ZARADITI NI DINARA U ZADRUZI?! Pukla već 25.000 evra, isplivali brojevi! Džaba se blamira

Mlada zadrugarka Tara Simov ne poštuje pravila iz ugovora koji je potpisala pred početak učešća u rijalitiju “Zadruga”, pa je produkcija često novčano kažnjava, što se desilo i u utorak, kad je ometala emisiju.

Simova je zbog toga poludela, gađala je kamenjem prozore i vrata, lomila saksije i dekoraciju, dok je njen ljubavnik Nenad Aleksić Ša uz pomoć obezbeđenja pokušavao da je obuzda.
– Hoću kući! Ovo je druga godina zaredom da ću izaći odavde bez dinara! Neću da sedim deset meseci za džabe! Šta treba da uradim da bi me pustili kući, da prerežem sebi grkljan? – histerisala je Tara, pa su je izveli iz Bele kuće da je smire.

– Tarin nedeljni honorar je 1.000 evra, tako da je do sada izgubila 25.000 evra. Kažnjavana je zbog toga što je spavala u nedozvoljeno vreme, lomila po imanju, agresivno se ponašala… Za osam meseci u “Zadruzi” zaradila je samo 5.000 evra! Sama je kriva za to, čitala je ugovor, zna šta je učesnicima dozvoljeno, a šta ne – objašnjava izvor blizak produkciji.
I njen rijaliti cimer i kolega, Filip Car, toliko puta je kažnjavan zbog nasilničkog ponašanja da će po izlasku iz “Zadruge” biti dužan Pinku!
– Kažnjen sam mesečnim i tromesečnim honorarom, a tek nedeljnim milion puta. Sedim ovde za džabe, a kad izađem, moraću da vraćam novac produkciji. U poslednje vreme se trudim da ne pravim probleme da ne bih gomilao dug – rekao je Car.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close