RIJALITI

SERVIRALA JOJ HLADNU OSVETU! Aleks iznenadila IZBOROM POTRČKA – Maja joj uputila RAFAL UVREDA!(VIDEO)

Sinoć je “Zadrugu” napustila Maja Marković koja je za ovonedeljnog vođu izabrala Aleksandru Nikolić. Ona je večeras imala zadatak da izabere potrčke koji će ovu nedelju provesti u sobi za izolaciju.

– Sanja i Matora. Onda Filip i Paula, oni su mi isto zanimljivi. Neka ustane Čorba, Teodora, a neka ustane i Maja. Ovako, Čorba i Teodora šetaju danima, ali smatram da to toliko nije zanimljivo. Neka sednu svi, Čorba i Maja su potrčci, juče su bili bliski, ugovarali svadbu… – rekla je Aleks.

– Ja nemam problem sa ovim zadatkom. Nije mi ovo nešto inteligentna opcija, prosto, odradićemo ovaj zadatak kako treba, nemam problem sa tim – istakla je Maja.

– Nisam baš oduševljen, ne znam šta da kažem. Rađe bi mi bilo da je neko drugi, a ne Maja. Šta da radim… – rekao je Čorba.

– Ona je jako, kako je Ana rekla, primitivna i neinteligentna devojka, ovo je uradila da bi iznervirala Janjuša, mislim da će njega da stavi za omiljenog. Čorba i ja nećemo raditi ništa što ne bi trebalo. Ona ovim samo gubi. Ona je glupa devojka. Neke su prosto za pražnjenje, a neko je tu da se voli – dodala je maja.

– Pražnjenje nije sa mnom, nego sa tobom – poručila je Aleks.

– Pa jer nije hteo, iako si ga opipala. Lepo je rekao Čorba da neće sa konja na magarca. Ipak neki nivo mora da postoji – dodala je Maja.

– Bolje konj nego magarac, ali ja idem peške – rekao je Čorba.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close