RIJALITI

Aleksandra izabrala omiljenog, pa MOLILA PRODUKCIJU DA PROMENI ODLUKU: Voditelj saopštio šta je rekao Veliki šef!(VIDEO)

Sinoć je “Zadrugu” napustila Maja Marković koja je za ovonedeljnog vođu izabrala Aleksandru Nikolić. Ona je za potrčke izabrala Milana Jankovića Čorbu i Maju Marinković, a onda je došao na red i izbor omiljene osobe.

– Omiljeni će biti Lepi Mića! Smatram da on treba da bude, mislim da bismo trebali da porazgovaramo, trebao je da bude Janjuš, ali – rekla je Aleksandra.

– Ako si stvarno Mićo pokazao na sebe, poništavamo? – rekao je Milan.
– Ne, Lepi Mića je omiljena osoba – rekla je Aleks.

– Ja tamo mogu da se kupam, posećivaću te često – dobacila je Maja.

– Ja bih stavila Janjuša, ali ne mogu da mu ne bih pravila probleme! – rekla je Aleksandra.
– Da li mogu da promenim i stavim Janjuša? – pitala je Aleksandra.

– Ne možeš – rekao je Milan, nakon što mu je produkcija saopštila odluku Velikog šefa.

– Ona je toliko glupa da ne može da se odluči – rekla je Maja.

– Ona je sada htela da ispadne dobra, a napravila si mu problem sada jer ostaje sa Majom ovde – rekao je Đedović.

– Svaki njen postupak danas je toliko pogrešan, i ne znam zašto se uplašila Majinih metoda mučenja a Maja se daje cela za ovu vezu. Maja ga cepa, a ti mu nisu dala utočište kao mi tebi u pabu. Kada je on tražio da se pomire, Maja i Janjuš ona je meni prišla i rekla kako ne zna šta da radi, ja sam joj rekao da se izbori sa tim i nakon svega i Bujanovca i Cara, sve je prevazišla i sada joj je ovo problem i sada si pokazala izdaju, i sada se ona mala psihopata Maja smeje kao gremlin – rekao je Kristijan.
– Ja sam dozivala sve danas, ja ću čuti šta su oni radili na medenoim mesecu tokom celog dana! Ja sam rekla da su oni i u autu mogli svašta da urade, jer nije otišao sa misicom koja je moralna na ne sa ovom. I ja mislim da sam bila korektna – rekla je Maja.

– Mislio sam da ću biti omiljeni, ali posle kada je htela da promeni ja ne bih otišao. Ja sam rekao da neću da idem u hotel, i nemam šta da kažem. malo sam nervozan i to bi mi značilo, jer sam napet zbog danas – rekao je Janjuš.

Maja je sve vreme dobacivala Janjušu, a nakon što je on seo, imao je komentar za nju!

– Ćuti k*rvo mala, j*bem ti mater k*rvinsku! – rekao je Janjuš.

– Maju sam danas dva puta iznosio od Janjuša, a posle bi bilo kuku majko jer je mogla ruka da mu se omakne i biće sada haos sa Majom, a Aleks je uradila pravu stvar jer da je izabrala njega bio bi veliki haos – rekao je Mića.

– Rekla je malopre kako je nepromišljeno sve uradila, i sama sebi je skočila u stomak! – dodala je Matora.
– Smatram da Aleks ne zna šta radi, i ne zna šta priča i smatram da je pogrešila prema nekim ljudima, i mislila je Maji da naudi, a zavukla je Janjušu! – rekla je Ana.

– Ona ima dobru dušu, ali je tuka i povredila je Janjuša i ovo sada da hoće da menja, izdala se i kao neće da Maja bude u hotelu, a Maja može da radi šta god hoće gde hoće i ona sada ništa ne zna – rekao je Anđelo.

– Svi zanmo da si napravila ogromnu grešku, ali je to, možda jer je i on nju povredio i sada vraćaš i Janjušu, Maji i Čorbi i to sve svesno jer je on nju povredio! Želela si da napakostiš drugima, ali si sama sebi – rekla je Paula.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close