RIJALITI

ŠA KOLABIRAO OD BESA, PLJUJE PO IVANI I TARI. SVALIO SVU KRIVICU NA NJIH DVE, PA SE OBRATIO IVANI: ‘Ja nisam treća sezona, ja sam dete sa ulice, progledaj mi kroz prste’ (VIDEO)

Nenad Aleksić Ša doživeo je nervni slom zbog svađe sa Tarom Simov koja se desila tokom žurke, a Sandra Rešić, Lepi Mića i Marko Đedović.

Ja nisam treća sezona, ja sam dete sa ulice, rastao sam u teškom stanju, ja sam dete sa ulice, mene niko ne drk*! Ja nisam lažan lik! Neću pitanja, crnog stola i k*rčeva! – urlao je Ša kao nikad do sada.

100 puta sam joj rekao da ne priča o bivšima, nemoj, bre! Ako ti kažem da ne naručuješ, nemoj, nemoj ni da asocira! Sandru bih zagrlio zato što mi je kao sestra, draga mi je osoba, ne zato što bih je j*bao! Hoću da osetim da me neko voli! Izbegavam nju, izbegavam sve! – urlao je Ša.

Ali to su vam gluposti, šta ima da izbegavate?! – upitao je Marko.

Umesto da me voliš kao Boga, ti mi se us*ravaš! Stefane, za tebe pesma, što me j*beš, kad zna da će da me poremeti! Ja nisam smrad, nisam ološ! Kuće sam izgradio ljudima, uđem u rijaliti da mi neko kaže da sam g*vno, ova me ostavi što blejim sa nekim! K*rve neke u salon dolaze, bivši su bili do j*ja, pa šta sam ja? Šta ja loše radim, jesam li ja lud? Ja ne vidim šta loše radim! Svakome sam ovako titrao j*ja! Pa i da uradim nešto, pa progledaj kroz prste! – vikao je Ša.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close