RIJALITI

DOSTA JE ĆUTAO!!! TAKI OTVORIO DUŠU PA PROGOVORIO O MAJI I JANJUŠU: Nije prijatno gledati svoje dete kako na nju nasrće Džin od 150 kilograma

Taki Marinković je prokomentarisao fizički obračun, pa pomirenje Maje i Janjuša.
Na pitanje kako gleda na fizički obračun koji se tokom jučerašnjeg dana desio između Maje i Janjuša Taki nam je odgovorio:

– Nije prijatno gledati svoje dete kako na nju nasrće Džin od 150 kilograma. Kako meni tako i njegovoj porodici nije lako. Ne ostaje ni Maja njemu dužna, ali on je muško i stariji čovek koji kod kuće ima žensko dete – rekao je Taki, te se osvrnuo na njihovo pomirenje samo nekoliko sati nakon fizičkog obračuna:

– To je po meni neka nenormlana ljubav, posle svega što se izdešavalo oni su ponovo zajedno. Mislim da on mnogo loše utiče na nju i da izvlači iz nje sve najgore, jer smo u predhodna tri meseca videli da nije pravila nikakve probleme.

Na pitanje da li misli da je ovo sve Janjuševa igra kako bi mu se osvetio zato što ga je nazvao nasilnikom Majin tata je rekao:

– On joj zna slabosti i može da manipuliše sa njom. Kada Maja izađe obaviće ozbiljan razgovor sa mnom u prisustvu njene majke, dede i njoj bliskih prijatelja. Pokušaću po svaku cenu da je odvojim od njega.
Za sam kraj Taki priznaje da li mu teško pada da gleda Maju i Janjuša kad imaju intimne odnose:

– Se*s je prirodna stvar. Ona je tamo već tri godine i svako ima potrebe za ljubavlju. Ja to ne podržavam, to je javna scena i nije mi prijatno gledati kao roditelj, naravno da tada promenim kanal, ipak je sve to velika rijaliti igra – rekao je Taki za kraj.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close