RIJALITI

IVANA ALEKSIĆ SE OBRATILA POLICIJI ZBOG ŠA, KADA IZAĐE ŠA IZ ZADRUGE ČEKA GA PAKAO, NEĆE DA GA TRPI, EVO ŠTA JE URADILA

Naime, nakon što je najavila da će se zbog javne prevare razvesti čim reper izađe iz rijalitija, Ivana je sada otišla korak dalje, pa je nedavno od policije tražila da Aleksiću izda nalog za zabranu prilaska.

Naime, nakon što je najavila da će se zbog javne prevare razvesti čim reper izađe iz rijalitija, Ivana je sada otišla korak dalje, pa je nedavno od policije tražila da Aleksiću izda nalog za zabranu prilaska.

– Ivana je dugo razmišljala o tome šta će se desiti kad se susretne sa Ša i da li će joj on praviti dodatne probleme, pored pakla u koji je uvukao celu porodicu. Striktno se drži toga da ne želi javno da se eksponira, a svesna je da u njegovom prisustvu to baš ne može da ostane tako. Navikla je da ih u javnosti svuda čekaju paparaci, novinari, a sada kada je odlučila da više ne želi da bude njegova žena, neće to da trpi – počinje priču dobro obavešten izvor i objašnjava zašto je Aleksićeva odlučila da se obrati policiji.

– Ona je shvatila da je to jedino rešenje da sačuva privatnost i ujedno sebi olakša sve što sledi nakon Nenadovog izlaska iz rijalitija. Tako je otišla u policijsku stanicu u blizini njihovog stana i zatražila da se Nenadu izda nalog za zabranu prilaska – otkriva izvor.

Kako nam je dalje izvor ispričao, Ivana se na sve načine trudi da ostane imuna na svakodnevna dešavanja u “Zadruzi”.

– Njoj je u početku bilo mnogo teže, dok su se Ša i Tara još muvali i sve zadrugare i gledaoce pravili ludim tvrdeći da među njima ne postoji ništa više sem prijateljstva. Nije želela da zbog povređenih emocija zapostavi svoj posao i kozmetički salon koji je u njenom vlasništvu. Prelomila je da definitivno želi razvod u trenutku dok Ša i Tara još uvek nisu ozvaničili vezu i imala je punu podršku svoje porodice i prijateljica da ga i obavesti o tome. Naslutila je da može da se desi ono najgore i pripremila se na to. Svoju tugu i bol prevazilazi zahvaljujući poslu i često govori da joj je najbitniji duševni mir, da će joj razvod biti olakšanje. Ne zanima je šta će se desiti sa njenim suprugom i njegovom devojkom jer čim bude potpisala razvod, više nikada ne želi da čuje za njih – završava priču izvorza “Alo”.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close