RIJALITI

VLADIMIR TOMOVIĆ URNISAO MIŠELA, MIŠEL MU ODMA OBRUSIO: “ASOCIJALAN SI! NEMAŠ PRIJATELJE! KAO ROBOT SI!”(VIDEO)

U toku je komentarisanje raspodele budžeta, od strane ovonedeljnog vođe Marka Đedovića.
Sve vreme Lepi Mića je sabotirao sastanak, a onda je prišao Miljani Kulić, koja je poručila:

– Molim vas zatvorite šimpanzu u kavez, on je najljubomorniji ovde i zatvorite ga u Rajski vrt jer je majmunima mesto u kavezu – rekla je Miljana.

– Ja sam na tebe potrošio dosta vremena, savetovao te, a ti si okrenula glavu i ništa nisi uradila. Zato sam rekao da sam izgubio vreme sa tobom! – dodao je Đedović.

– Čujem da Bora kaže da niko ništa ne sme da kaže, ko je dobio mali, evo ja ću! Ja sam osetio da sam uskraćen, ali Đedović je opravdano meni dao mali budžet, i sem onoga što je rekao nije imao šta drugo. Ja sam dobio mali budžet, ali mnogo bolji komentar opd njega za razliku od onih koji su dobili veliki. Ja sam ovo očekivao, ali me zanimaju osobe poput Mišela koji je asocijalan, i da li se tako ponašaš napolju? Druže, ti nisi ostvario kontakt ovde sa ljudima. Ti od 26. vođa koji su bili, svi su ti dali mali buidžet i mislim da si asocijalan i ponašaš se kao robot, i ovo nije vojska – rekao je Vladimir.

– Ja mislim da nisi u pravu, i kako sam ja to asocijalan! Ja sam očekivao mali budžet. Ja ne znam šta bih trebao da radim, i mene ne zanimaju vaša mišljenja! – rekao je Mišel.

Detaljnije u nastavku.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close