RIJALITI

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO!!! ŠOK REZULTATI!PRESEK GLASOVA ZAVRŠEN! Od 6 NOMINOVANIH takmičara, NJIH DVE večeras NAPUŠTAJU Zadrugu?

U petak su održane nominacije, te su takmičari birali između potrčaka Anđela Rankovića i Naaše Radan, koje je postavio ovonedeljni vođa Marko Janjušević.

Zadrugari su u izolaciju poslali Anđela Rankovića, a onda je usledio šok vanrednim pismom Velikog šefa.

Kako su zadrugari toga dana glasali ko će biti najbolji, a ko najgori na “Đuskoviziji”, nisu imali pojma da oni upravo tada nominuju takmičare za izbacivanje. A potom je proglašen i nominovani takmičar sa najmanjom podrškom publike tokom nedelje.

Tako je ove nedelje nominovano šestoro takmičara i to: Anđelo Ranković (od strane zadrugara), Anja Todorović (od strane publike), Brendon Radonić, Monika Horvat, Nadica Zeljković, Zerina Hećo (izglasani u toku dana da će njihov nastup biti najgori

Presekom glasova čitaoca, ovo su rezultati ankete

Anđelo Ranković 330, Brendon 552, Monika Horvat 869, Zerina Hećo 993 – ovi zadrugari, po mišljenju naših čitaoca i gledaoca nisu ugroženi za ispadanje dok su Nadica Zeljković sa 3.503 glasa i Anja Todorović sa 3.701 glas ugrožene, te bismo rekli po glasovima, da će večeras ili Nadica ili Anja napustiti Zadrug
Da li su naši čitaoci i gledaoci u pravu, ostaje nam da saznamo uskoro…

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close