RIJALITI

SKANDAL!!!NEMATE POJMA DO ČEGA JE SVE DOŠLA! Reperova supruga Ivana Aleksić skuplja DOKAZE – PRIJAVIĆE Taru policiji?

Rijaliti romansa o kojoj Srbija bruji mesecima između mlašane rijaliti učesnice Tare Simov i poznatog repera Nenada Aleksića Ša, dobiće epilog kako mediji navode, u policiji.

Reperova supruga je navodno prikupila informacije o učesnici Zadruge Tari Simov, koja se zbližila s njenim mužem, po njenom ulasku u “Zadrugu 4”.
Iako reper i dalje negira da između njega i dvadesetogodišnje rijaliti učesnice ne postoji apsolutno nikakva zaljubljenost, niti hemija, svi zapravo vide drugačije! Oni sve vreme u Beloj kući provode zajedno, ratmenjuju nežnosti, poljupce i funkcionišu kao pravi ljubavni par.

Neimenovani izvor blizak Ivani Aleksić tvrdi da u početku nije želela da gleda “Zadrugu”, ali da je počela da gleda klipove nakon što su bliski ljudi počeli da je pitanju o odnosu Ša i Tare.

– Ivana mi je rekla da će da “uništi tu ludu narkomanku”. Odmah je potegla jake veze da dođe do informacija o Tari, nemate pojma do čega je sve došla. Mala je imala čak i svoje devojke koje je podvodila za pare, a bile su maloletne. Imala ih je četiri koje su se smenjivale. Sakupila je fotografije, prepiske i skrinšotove koji svedoče šta je Tara sve radila, a kosi se sa zakonom”, rekao je neimenovani izvor, i dodao da je Ivana navodno rekla i da je “Tara gajila marihuanu u stanu”.

Neće stati dok je ne ponizi i baci u blato. Na Ša nije ljuta, ona ga voli iznad svega i sve mu oprašta. Sigurna je da će i on da se ohladi kada sazna šta je sve radila u životu. Ivana se nada da će policija reagovati na vreme i da će zakon sprovesti još dok je u “Zadruzi” – završava svoju priču izvor blizak Aleksićevoj.

Aleksićeva supruga nije potvrdila navode neimenovanog izvora, niti se oglašavala povodom Tare i Ša.

Šta je zapravo krije iza cele ove afere, ostaje nam da sazanmo i da pokaže vreme.

 

Related Articles

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close