RIJALITI

KAKAV HAOS ZA CRNIM STOLOM!!! ALEKS NAPALA MAJU I FILIPA NAKON ŠTO JE SAZNALA DA SU JE PONIŽAVALI ZBOG NJENE PRIČE(VIDEO)

Sinoć je nakon izbacivanja u Beloj kući usledila Mićina “Igra istine”, a prvo pitanje Lepi Mića je imao za Aleksandru Nikolić.

– Šta si radila sa Čorbom večeras? – upiao je Mića Aleks.
– Ništa, pričali smo ovako uopšteno o nekim stvarima koje su van “Zadruge”. Pričali smo neke bajke i to je to – odgovorila je Aleksandra.

Mića je bio besan jer joj ništa nije poverovao.

– Dečko mi se našao kada sam bila tu i plakala, oraspolođio me je, priča neke stvari sa mnom. Dobro se slažemo razgovaramo, uvek sam sa njim bila u dobrim odnosima. Možda u poslednje vreme više razgovaramo. Ležali smo u krevetu i pričali smo – obrazložila je Aleks detaljnije.

– Majo, da li misliš da to Aleks radi namerno? – sledeće pitanje je Mića postavio Maji Marinković.

– Naravno da radi, ali meme boli uvo, videla sam da ona, Mina i još par devojaka, sa kojima sam ja u lošim odnosima, rade to namerno. Meni to ništa nije čudno jer ja vidim i odnos sa Janjušem i što legne sa Čorbom, to je normalno za njeno ponašanje, kurvanjska posla! Neću da im dajem na značaju, naravno da rade te stvari namerno, jer meni je poznato da one vole da skupljaju moj škart, ako je mogla da bude sa Janjušem dok je bio sa mnom, zašto ne bi mogla i ovo? Ali mene to ne dotiče – rekla je Maja.

– Ja se nisam skidala bez gaćica, kao ti pred Carem, on prođe, ti raširiš noge i tvoja vagina slika njegovu facu, to je on izjavio! – poručila je Aleks.

– Prosipa tužnu životnu priču o Bujanovcu! – nastavila je Marinkovićeva.

– Ja ne idem na patetiku! Niti sam želela da me neko žali, prvih mesec ili dva, sam mogla da ispričam ovde, ja ne prosipam tu priču, nisam iznela, nisam ni znala da se to snima, j*bi ga, ne ponosim se time! Ti si monstrum, kada si ti pričala svoju priču, niko ti nije ništa rekao! Ona i Car su se posle moje priče smejali tamo i prevrtali očima! Treba da te bude sramota, ja sam bila tu kada ti je bilo najteže! Mina da li se to desilo? – odbrusila je Aleksandra.

Jeste, kada je Maja bila… Filipe, ja nisam ništa prenela, ja sam videla. Posle su samo rekli da se Maja ismejavala kako se ona obukla u toku emisije – rekla je Mina.

– Iskreno, istinski mi je žao. Kunem ti se u majku, nisam prevrnuo očima – tvrdio je Car.

– Filipe, tvoja drugarica je rekla za moju majku da je prostitutka! Sram te bilo, ti si mrtav za mene! – nastavila je Aleksandra.

Detaljnije pogledajte u videu.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close