RIJALITI

KRISTIJAN I MARIJA KULIĆ UDARILI NA MAJU MARINKOVIĆ, NISU JE ŠTEDELI UVREDAMA: Više ne ličiš na sebe U glavi TI JE paučina.(VIDEO)

U emisiji “Gledanje snimaka”, voditelj Milan Milošević najavio je prvi klip za večeras – razgovor Milana Jankovića Čorbe i Maje Marinković u pabu posle gostovanja u poslednjoj emisiji radio “Amnezija”, nakon koga je došlo do raskida. Svi su pomno pratili dešavanja na ekranu, a naročito Janjuš.
Zadrugari su dali komentar nakon klipa.

– Jasno je da je Čorbi zasmetalo najviše što je čuo da kruži onaj klip od prošle sezone (kada Maja jede svoje fekalije). Momak se pokajao, naravno da bi svakog bilo sramota. Ne samo njega, nego svakog. Uhvatio ti je poglede ka Janjušu, to isto nijedan muškarac ne bi trpeo. Devojko, ako nisi raščistila sa emocijama prethodnim, prvo to središ. Drugo, kako da te poštuje kad je dobio na tacni sve? Što te teže dobije, teže te ostavlja, što te lakše dobije, lakše te ostavlja. Slažem se sa Čorbom, nijedan to neće. I da si najlepša na svetu, neće te. Muškarac se prvo zaljubi, pa tek onda dolazi do odnosa. U tebe niko nikada neće da se zaljubi, jer prvo znaš šta urade. Tako se ne zaljubljuje. Tako te smatra devojkom za to – odmah je istakla Marija Kulić.

– One se nafrakaju, toliko pune sebe. Tako je i Stanija bila puna sebe. Ja ne mrzim silikonuše, ali mi dokazuju da nešto nije u redu sa njima. J*bo te, klonovi, sve iste – rekao je Kristijan Golubović.

– Ja sam se operisala, ali sve je umreno, ništa nije previše. Sve sam uradila u skladu sa konstitucijom. Upadljivo je jer je dobro odrađeno – uzvratila je Maja Marinković.

– Više ne ličiš na sebe. To rade devojke koje su iskompleksirane. U glavi paučina. Da bi zavela muškarca, treba nešto pored izgleda. Kako se ponaša? Šta je ovo? A svoj izgled stavlja iznad ponašanja – dodala je Marija.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close