RIJALITI

VLADIMIR TOMOVIĆ NA STUBU SRAMA ZBOG ŠA, NAKON OSUDE GLEDALACA VLADIMIR SE PRAVDAO:Možete vi svašta da pričate o meni, ali ja njemu ništa loše ne želim(VIDEO)

U Belu kuću je ušao voditelj Milan Milošević zbog emisije “Pitanja gledalaca”. Zadrugari će večeras odgovarati na i te kako škakljiva pitanja koja su gledaoci ovih dana postavljali na zvaničnoj Fejsbuk stranici televizije Pink. Milan je započeo emisiju i pročitao prvo pitanje za Vladimira Tomovića.

– Da li je moguće da si toliko pokvaren čovek da navodiš Ša da pobegne iz Zadruge? – glasilo je pitanje.
To nije istina, ja stajem u njegovu zaštitu, majke mi nije – rekao je Ša.

– Ja njemu to nisam rekao, ja sam mu održao lekciju da on nije miš, jer on ne treba da ide odavde. On se zakleo u svoju majku da ja nisam to uradio. Ja sam sa njim pričao sat i po. Ja sam mu rekoa da ostane ovde, jer sam ja izašao posle dva meseca iz Zadruge 2, a onda osam meseci slušao svašta o sebi što nisam mogao da demantujem.

Ja sam šetao sa njim, i pričao i išli kod Đedovića da pričamo. Ja sam poslednji čovek ovde koji nekom to želi, ja sam mu zabranio to da radi i govorio da ako ode da će napraviti svašta, da je pobegao zbog zaljubljenosti. Možete vi svašta da pričate o meni, ali ja njemu ništa loše ne želim – rekao je Tomović, pa nastavio nakon Milanove konstatacije da su gledaoci kivni na njega:

– Ja Milane, moram da kažem, mene poštuju jako inteligentni ljudi, a ne one amebe koje postoje i lupetaju, neću da ih komentarišem, ja sam pomagao ovom čoveku, a njegovi prijatelji nisi bili tu, oni koji su ga oterali da ide na tu kapiju, ja ne želim da on ide odavde. Meni nije bilo dobro kada je Toma Panić pobegao – rekao je Tomović.

– Mi smo pričali o celoj situaciji, ali mi je rekao da samo meni veruje, a da se ostali igraju sa mnom – rekao je Đedović.

– Nije to Tomović uradio, on meni ne želi zlo – uskočio je Ša.
Da hoće žena da se čuje sa njim, čula bi se – prokomentarisao je Milan.

– Ja tražim poziv sa mojom ženom, meni ne daju. Milane je l’ ti imaš informaciju da moja žena ne želi da se čuje sa mnom – pitao je Ša, što je Milan porekao.

– Koliko sam se puta odrekao svega da bi ti dobio poziv – uskočio je Tomović.

– Ja sam danas pričao sa Vladom i Đedovićem. Sa Vladom sam šetao ceo dan i pomogao mi je mnogo – ispričao je Nenad.
Detaljnije pogledajte u nastavku.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close