RIJALITI

OBRUŠIO SE NA ČORBU ZBOG RASKIDA! Kristijan surov prema Jankoviću: “ODVRATAN SI!” On pobesneo pa UZVRATIO(VIDEO)

Kristijan Golubović zamerio je svom prijatelju Milanu Jankoviću Čorbi što je olako stupio u intimne odnose sa Majom Marinković, a zatim je raskinuo sa njim.

– Ti je je*eš i posle tri dana joj daš korpu, meni je to katastrofa! -rekao je Kristijan.
– Na koji način da je ispoštujem? Ja ću da se družim s njom, ali ne mogu više da spavam pored nje! – rekao je Čorba.

– Pre dva i po sata si je*o a sad odjednom ne možeš! Kod vas prvo u krevet pa onda primetite da nešto nije u redu! Upoznavanje mora da traje dugo i detaljno, a ovo je kombinacija! Trebao si da kažeš – Ne znam, videćemo šta će biti – rekao je Kristija

– Ti si Don Žuan, osvojio si je…ti nemaš pojma u glavi šta ti se dešava! Ti si se predstavljao kao bolji od Janjuša, a ispao si gori! – rekao je Golubović.

– Ja je nisam je*ao iz ljubavi! Tad bi se sekirao, da sam se zaljubio! Da se zaljubim u devojku koja mi je dala pi*ku posle dva dana! – rekao je Čorba.

– Ćerku mog prijatelja si izje*o i šutnuo posle tri dana, naravno da je ne poštuješ! Zavarao si i mene i nju svojim ponašanjem! Da bi poljubio devojku u usta, to je poezija! Trebao si da joj odmah kažeš, a ne cici mici…odvratan si – rekao je Kristijan.

– Ljubi se sa mnom, gleda u njega! Je l’ sam ja budala? Sama skače na mene, sama mi skida gaće, ona je sama počela da ulazi kod mene, a ti znaš da sam ja džukac. Priznajem da sam pogrešio, kajem se, ali neću da se izvinim! – rekao je Janković.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close