RIJALITI

ŽESTOK SUKOB TOMOVIĆA I JANJUŠA, VLADIMIR BRANIO MAJU PA NASTAO HAOS: Ako ja lupetam, ti sad jedeš go*na, ako hoćeš da…(VIDEO)

Tokom emisije “Pretres nedelje” pokrenuta je tema o odnosu Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Tom prilikom Janjuš je otkrio nepoznate detalje iz veze iz spoljnog sveta sa Majom. Otkrio je da ga je čekala sa makazama da ga ubije i da je par puta zvao policiju

I Vladimir Tomović je prokomentarisao za crnim stolom temu njihovog odnosa.

– Razumem taj psihološki momenat kod Janjuša, ali sada je Maja ranjena srna i ja ću je braniti. Ja sam prvi savetovao Maju da obrati pažnju na vremenski period od izlaska iz veze sa Janjušem i ulaska u vezu sa Čorbom. On sada ne vidi da je Maja zaljubljena u Čorbu – počeo je Tomović.

– Za dva sata se prešaltala na drugog muškarca i imala se*s sa njim – bunila se Miljana.

– Tomoviću, lupetaš sada, to možeš sa drugima. Zaleteo si se – uključio se i Janjuš.

– Ako ja lupetam, ti sad jedeš go*na, ako hoćeš da se vraćamo na staro bez razloga. On samo nije prestao da voli Maju za pet dana, kao što je ona njega prestala da voli – govorio je Tomović.

– Ali Maja i nije zaljubljena u Čorbu – dodala je Marija.
– Ja sam isto bila na njenoj strani, ali sam vremenom promenila mišljenje – rekla je Miljana.

– Maja je za moj pojam otišla u Pab po Kristijanovu zaštitu, a Janjuš se otarasio bede. Čorba je dobio od Maje ono što je želeo, osvetio se Janjušu za onaj konflikt. Mislim da Maja Marinković za 700 života i onim što smo mi videli, nju ne može Čorba da smatra ozbiljnom devojkom – objašnjavao je Tomović.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close