RIJALITI

MILJANA DONELA ODLUKU KOJA ĆE JE UNIŠTITI, NAŠLA ZOLI ZAMENU, SVI SU NA ZOLINOJ STRANI(VIDEO)

Miljana Kulić nalazila se danas kod Drveta mudrosti u “zadruzi”, gde je najiskrenije govorila o sinoćnjoj situaciji kada je prišla bivšem dečku, Lazaru Čoliću Zoli.

– Verovatno si video da Mišel i ja imamo neki dogovor, ja sam ga tražila, pa je Dragana krenula da me provocira za Zolu, pa sam samo želela da dokažem da ne igram igru sa Mišelom. Prišla sam Zoli i pitala ga zašto nije otišao na žurku i dala mu jedno pivo. Ja više neću ni da spavam u spavaćoj sobi, kako me ljudi ne bi provocirali za njega. Iznervirala sam se, jer mi je Tomović rekao da je on doktor za mene, da sam ja slagala… Ali nikakvu komunikaciju ne planiram sa Zolom. Ja sam se vezala za Mišela i volela bih neki zadatak sa njim, da se malo odmorimo. Ja nisam legla pored Zole, to su rijaliti priče, on je mislio da ću nastaviti komunikaciju sa njim, jer mi je rekao da je tužan – prepričavala je Miljana.

Podsetimo, Miljana je nedavno izašla iz “Zadruge” da bi, kako se pričalo, otišla na kiretažu, što je, očekivano, veoma pogodilo Zolu.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close