RIJALITI

MATORA ŽESTOKO OPLELA PO MILJANI:Što se tiče ove osobe, svakakva go*na sam upoznala, ali ovakvu septičku jamu nikada. Ovakav iz*et šaljem u izolaciju (VIDEO)

Zadrugari večeras u Beloj kući, u okviru nominacija, biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole
– Znam da su pozdravi zabranjeni, ali samo hoću da kažem mami da je stalno sanjam! Miljanu nominujem, Zolu ostavljam jer ga najviše volim ovde – rekao je Vladimir Tomović.

– Što se tiče nominacija Zola me nikada nije uvredio, čak i kada sam bila sa Miljanom u konfliktu, sporečkali smo se samo kada sam delila budžet i lepo se slažemo. Što se tiče ove osobe, svakakva go*na sam upoznala, ali ovakvu septičku jamu nikada. Ovakav iz*et šaljem u izolaciju – rekla je Matora.

– Samo da čestitam mom dečku jedanaest meseci! Sada ću krenuti od Zole, on je od prvog dana sa mnom super, i komuniciramo samo kada me pita koliko ima sati, zanimljiv je i volim da pričam sa njim. A njih dvoje imaju bolestan odnos! Miljana je imala sukob sa Markom svako je ustao protiv nje, ali ja nisam ustala jer sam imala dobar odnos sa njom, spavala je i sa nama u krevetu, jer nije imala gde. Nakon sukoba sa Cveletom, teško da će biti kod nas u krevetu, ja nominujem Miljanu jer se svađala sa Cveletom zbog kupovine, a ko njega dira, dira i mene – rekla je Anja.

– Pre svega, Anja je prva rekla sve i ja joj čestitam i volim je najviše na svetu! Krećem od Zole, on je skroz okej dečko i stalno se zezamo, znate i sami da imam odlično mišljenje o njemu, ali mislim da bi trebao da se odvoji od Miljane, i da komentariše šta ima kao što i on mene savetuje. Vaš odnos je nešto što ne bih želeo da komentarišem, samo se odvoji od nje. Miljana je neko o kome mi se pogoršalo mišljenje, tako da mislim da je njeno ponašanje promenljivo, kao i to da ne znamo na čemu smo sa njom i indirektno nas sve proziva, ne mislim da je dobar čovek i nemam lepo mišljenje o njoj. Ja nominujem Miljanu – rekao je Cvele

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close