RIJALITI

KRISTIJAN IZABRAO POTRČKE IZVREĐAO IH BRUTALNO, PA IM PORUČIO DA SMRDE: Osetio sam tamo onaj smrad i oni su za tamo (VIDEO)

Sinoć niko nije napustio Belu kuću, te su zadrugari na specijalan način danas izabrali vođu. Izglasali su da ovonedeljni vođa bude Kristijan Golubović, a on je večeras imao zadatak da izabere potrčke.

– Ja neću raditi stereotipno da podižem sve ljude, ja to ne želim i ja se osećam loše kada meni kažu da ustanem. Ovo je šou i zezamo se, hteo sam da stavim Aleksandru i Cara, ali mislim da Miljana i Zola jedini mogu da se slože i da se rokaju, oni imaju emocije. Osetio sam tamo onaj smrad i oni su za tamo – rekao je Kristijan

– Bila su dva momka kada sam ja vršio nuždu, i ja jesam rekao da sve otpada kada Zola dođe od smrada. On roka, i je ne mogu da shvatim kako on može da bude sa ovom – rekao je Kristijan.

– Ko je on da kaže sa kim ja trebam da budem, ja uvek mirišem i menjam veš, ja ne znam kako on može da vređa jednu devojku i kada me vređa on priča o sebi – rekla je Miljana.

– Ako neko može nju da voli i da bude sa njom, meni je to nemoguće ona je mentalno zaostala i obolela – dodao je Kristijan

– Mene izbor potrčka nije pogodio, ali to što priča kako sam ja mentalno obolela i dira me u fizički izgled mi smeta, a u pabu mi priča drugu priču! – rekla je Miljana.

– Ja nisam čuo nikada niti mi je on rekao o njoj, ali mi nije rekao! Kada on meni priča, a to što priča kako se ja osećam neka mi p*puši k*rac, a što se tiče izbora to što smo ona i ja imali to je bilo iz ljubavi i mene ne zanima što kažete da je u pitanju kićanović! Ne sviđa mi se što sam sa njom u izolaciji, ali ću se izboriti i ja sam sa njom bio iz ljubavi, a da se pomirimo to bi bio moj poraz – rekao je Zola.

Kako pravila nalažu, Miljana i Zola će večeras napustiti Belu kuću i spavaće u sobi za izolaciju sve do petka kada će zadrugari odlučiti koga će nominovati za izbacivanje.

Za omiljenu osobu Kristijan je izabrao Zvezdanu Stevanović.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close