RIJALITI

VANDREDNO!!! HITAN APEL ZA PRODUKCIJU, GLEDAOCI ŽELE NJEGA U ZADRUZI 4, INTERNET GORI: Hoćemo njega u “Zadruzi” i onda rijaliti može da počne

Ma koliko se produkcija koja stoji iza rijaliti programa trudila da okupi što zanimljiviju ekipu, među gledaocima će uvek biti onih koji nisu sasvim zadovoljni, i koji bi voleli da vide još nekoga u aktuelnoj sezoni. Tako i na Fejsbuk stranicama posvećenim rijalitiju “Zadruga” stalno pljušte komentari i predlozi o potencijalnim učesnicima šou programa.

Ipak, nekada se ti predlozi nameću sami, na osnovu događanja u rijalitiju.
Takva situacija je poslednjih dana kada je reč o bivšem učesniku “Zadruge”, Mensuru Ajdarpašiću. Njegova slika najčešće se pojavljuje na društvenim mrežama, uz apele produkciji da treba da ga uvrste u ekipu koja trenutno boravi u Imaginarijumu.

Za to ovoga puta postoji i jasan razlog. Mensurova bivša ljubav, Mina Vrbaški, koja je učesnica ove sezone, iznosila je u Beloj kući tvrdnje da je bila žrtva Mensurovog nasilja, i da za to postoji čak i prijava u policiji, što je Mensur ubrzo oštro demantovao. Njihov novi susret pred kamerama definitivno bi bio zanimljiv!

-Hoćemo Mensura u “Zadru zi” i onda rijaliti može da počne – glasi jedan od komentara na Fejsbuku.

– Produkcijo, ubacite Mensura više! Do kad ćemo da slušamo laži od dotične? – glasi još jedna u moru sličnih objava.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close