RIJALITI

MENSUR NAJAVIO ULAZAK U ZADRUGU, PA POMENUO I MINU; Mina mi je nameštala diskvalifikaciju, prijava u policiji postoji

Nakon raskida sa Filipom Carom, Mina Vrbaški je zadrugara uporedila sa bivšim emotivnim partnerom Mensurom Ajdarpašićem, otkrivši tom prilikom da ju je on zlostavljao fizički zbog čega će ga “strpati u zatvor”.

Crnogorac je tim povodom burno reagovao na društvenim mrežama, a potom je, kada se malo smirio, dao i intervju ovim povodom.

– Mina se služi lažima. Bednica jedna. Prvi put čujem da se protiv mene vodi sudski postupak. Prijava ne postoji u policiji. Nikada je nisam tukao kao što priča. Nikada je nisam izbacio na auto-put. Ne može ona od mene da napravi nikakvog agresivca i prestupnika jer ja to nisam – izjavio je Mensur.

– Inscenirala je sve. Ja sam u odnosu sa Minom iskorišćen, čak se zbog njene priče sve okrenulo protiv mene. Pa i sama je priznala da se sve vreme igrala sa mnom i da mi je nameštala diskvalifikaciju. Mislila je da će tako da mi sj**e podršku. E, pa, zaj****a se jer što me više gazi, ja više rastem – dodao je Ajdarpašić kako prenose mediji.

– Ne znam šta će biti ako ja uletim tamo. Mina me devojka više u životu ne interesuje. A to što sam rekao da će mnogi kad uđem da beže po krovovima i da se kriju, neću da otkrivam na koga sam tačno mislio, videćete uskoro. – rekao je on.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close