RIJALITI

OGLASIO SE I MENSUR NAKON MININE IZJAVE, U BESU JE JAVNO ZAPRETIO SVIM UČESNICIMA;Razneću ih sve i na krovovima će visiti (VIDEO)

Nakon što je Mina Vrbaški otkrila da je reagovala policija zbog raskida sa Mensurom Ajdarpašićem, odmah nakon njene izjave oglasio se bivši zadrugar. Mensur je pomno pratio Zadrugu, te je odmah i prokomentarisao Minine navode.

– Gledam ovu malu, s*re, šta je ovo? Neću ništa da pričam, može ona da priča šta hoće. Trebaće im još 50 takvih, razneću ih sve i na krovovima će visiti – poručio je Mensur i dodao:

– To je tako primitivna i toksična osoba, ne želim sebi da unosim nemir. Nisam se nikako oglašavao, niti želim da vodim njene ratove sa Minom Vrbaški. Ja to mogu da završim, a ja sa ženama neću da se svađam. Jedini je Mensur došao, Mini da zlo načini, a sa svim momcima je bilo isto. Neka rade šta hoće, nego su se zaleteli previše, ali ne znam da li je to pametno uopšte. Ja se na taj nivo spuštati neću, imam neki svoj nivo. Kajem se zbog nekih stvari, što sam dozvolio tako toksičnoj i primitivnoj osobi da pristupi meni. Da se taj odnos razvije, ali dobro, šta da se radi sad – izjavio je Ajdarpašić.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close