RIJALITI

BIZA PONOVO ŠOKIRA JAVNOST, OBJAVIO SNIMAK U KOME PRETI KAKO ĆE DA PREBIJE TOMOVIĆA, POGLEDAJTE U VIDEU DETALJE (VIDEO)

Mnogi fanovi rijalitija “Zadruga” očekuju meč između Ivana Mitrovića Bize i Kristijana Golubovića, o kojem se dugo priča, međutim, Biza je u jednom od poslednjih klipova na svom Jutjub kanalu otkrio da mu nije samo Golubović “na nišanu”.

– Čekam da me pozovu ovi klošari iz “Zadruge”. Pričaju po gradu da neću da uđem. Naravno da ulazim! Jedan je don Kruševca, najjači! I jutjuber, i kik-bokser, i MMA borac – pričao je Biza vozeći se noću kroz Kruševac.

– Naravno, kada uđem, osim borbe sa Kristijanom, malo ću da ponižavam one ostale učesnike, Tomovića, Đedovića i ostala g*vna. Tomovića ću da bijem, tu crnogorsku p***etinu. Crnogorce ne vređam, samo njega! Mogu da bijem još neke. Filipa Cara, na primer… Nema razloga, ali ako bude… – istakao je Biza.

On je objasnio da je dobio obećanje od produkcije da će tokom oktobra ući u “Zadrugu” i da očekuje samo poziv.

– Biza vas ne laže, rekli su mi da će me zvati u oktobru, ali sad izbegavaju. Čekam da me pozovu da uđem u “Zadrugu”. Da ne bude posle u oktobru biće u novembru, u novembru biće u decembru. I da ne bude da Biza izbegava borbu! Ja sam spreman! – rekao je on.

Celo izlaganje možete poslušati u videu:

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close