RIJALITI

KRISTIJAN URLAO NA SAV GLAS NA ZADRUGARKE, ZAPENIO ZBOG HRANE, SADA ĆE BITI KAŽNJENE: Ja sam zbog Čorbe jednom naj*bao, sada sam zbog tebe. (VIDEO)

Veliki šef je večeras obavestio zadrugare da će samo neki od njih moći da idu u kupovinu, a u toj grupi našle su se Elena Stojčić i Zvezdana Stevanović. One su kupovale i za ekipu iz paba, a kada su se vratile, došlo je do frke.
Kristijan se iznervirao zbog toga što je nestalo 4.000 dinara, kao i zbog toga što zadrugarke nisu kupile dovoljno namirnica da može da sprema.

– Ona će sada biti kažnjena, da čašu vode ne može da popije u pabu. Penal, nema više kontakta. Ne može, ako ih ne penališemo… – rekao je Kristijan Čorbi i Mišelu, pa izašao do Elene i Zvezdane.

– Ja bih vam dušu dao, jer mi je drug rekao da pazim na tebe. Ja sam zbog Čorbe jednom naj*bao, sada sam zbog tebe. Ja mogu da ne jedem ništa. Ali vi ne možete da ne jedete pored mene. Iskopavao bih vam gliste i napravio gulaš. Ja to radim od srca. Barem da imam jorgurt – govorio je Kristijan.

– Delićemo sve, to je to – rekla je Aleksandra Nikolić.

– Mi svakako delimo – dodao je Golubović.

– Nemoj da budeš ljut na mene – rekla mu je Zvezdana.

– Ja iskritikujem, zezaćemo se. Ali malo budite prisebne. Pustili su nas u oazu, hvataš sve što ima… Škorpije, urme, kokosovo ulje… – zamerao je Kristijan, koji je potom zaveo red, i rekao zadrugarkama da srede pab, jer su napravile haos u njemu.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close