RIJALITI

PRVA IZJAVA JOVICE PUTNIKOVIĆA NAKON SABRAĆAJNE NESREĆE IZ BOLNICE: Ona i ja smo imali dogovor,Prešla je svaku granicu…(VIDEO)

Jovica Putniković, bivši rijaliti učesnik druge sezone “Zadruge” odlučio je da se oglasi za portal Srbija Danas, nakon jezive saobraćajne nesreće, u kojoj je zadobio višestruke prelome ruku i nogu, te bio životno ugrožen.

Jovica je otkrio da je u velikim bolovima, te da je nedavno imao još dve operacije, ruke i noge u koje su stavljene šipke, te da leži i da ne može da se pomeri, kao i da je konstantno pod lekovima protiv bolova, što se moglo čuti po njegovom omamljenom glasu:

– Nisam dobro, ali sva sreća je u tome da sam, kako kažu lekari, završio sa operacijama, sad me čeka dug oporavak, jako je teško. Ne pratim rijaliti, i da mogu, ne bih mogao od bolova, ali sam čuo šta se dešava. Vezano za Maju, ja ništa nisam video što su mi rekli za odnos sa Alenom, ali mi smo imali dogovor, pred njen ulazak – rekao nam je Jovica za Srbija Danas, pa nastavio:

– Ja sam iz šale njoj rekao zašto ne bi ušla u “Zadrugu”, da se promovišeš, ispuniš svoj san, bio sam joj podrška, povukao sam veze, zvao neke ljude, i ona je dobila razgovor sa produkcijom, a potom i potpisala ugovor. Dogovor je bio da ne bude debil tamo, da se druži sa svima, ali jedino da se ne grli, ljubi i spava u krevetu sa drugim muškarcem. Rekao sam joj i da ne razmišlja o meni napolju, da iako uradi nešto tamo, da je ja nikada neću vređati i pljuvati, kao što i neću. Ona i ja smo imali dogovor, koji je ona prekršila. Prešla je svaku granicu. Pred ulazak sam se potrudio da joj priuštim sve da bi bila srećna, sva garderoba, sve što je unela je novo, jer nisam želeo da se oseća bezveze. Ja je nikad nisam gledao kao sponzorušu, nikad to i nije bila. Sada treba da joj stigne odeća vredna 2.000 evra, koje sam poslao mojoj sestri Neveni, da joj kupi sve. Ona i ja za godinu dana nismo imali nijednu svađu. Molila me je da je nikad ne ostavim, tolika je ta njena ljubav bila – rekao nam je Putniković za Srbija Danas, pa nastavio:

– Jesam zvao sam mog zubara jer je htela da sredi zube, to je istina, posle je htela da stavi grudi, naravno da sam ja želeo da platim to sve, iako je ona rekla da će plaćati rate sa svoje kartice, rekao sam joj : “Neka, imaj ti na kartici”, uglavnom sam ja plaćao te rate, jer sam znao da nema šanse sama to da isplati sve – rekao nam je Jovica, pa se osvrnuo na njenog sina:

– Ja sam ga gledao kao svog, on je nekad bio sa babom i dedom, nekad sa nama. Sve sam mu kupovao i bio sam tu za njega. Maja je iz Kovina, jednog dana sam joj ponudio da živimo zajedno, da živi kod mene. Naravno sa sinom, što je i prihvatila. Pored mene je imala sve. Bio sam spreman i jesam prihvatio dete – rekao nam je Putniković za Srbija Danas, a naša ekipa je dobila i fotke bivšeg zadrugara sa Majinim sinom Andrejom.

– Što se tiče njenog odnosa sa Alenom, ja ne znam ništa nisam video, ali na osnovu onoga što sam čuo, jedini uslov da bude bilo šta između mene i nje posle svega što se desilo, jedini uslov da ima bilo kakav kontakt sa mnom je da prekine svaku komunikaciju sa njim. Jedino tako. Ukoliko to ne uradi, znači da njena ljubav nije toliko jaka prema meni, to je kraj onda – rekao nam je Jovica za Srbija Danas.
Podsetimo, dan nakon nesreće, portal Srbija Danas je došao do prvih informacija o stanju Putnikovića, te nam je dežurni lekar rekao:

– Imao je teške ortopedske povrede, koje su morale biti sanirane. Nakon indukovane kome i više teških operacija tokom cele noći, on je u svesnom stanju. Probudio se. Prva 24 sata su odlučujuća kada je u pitanju oporavak nakon operacija. Ima veoma teške povrede, kragnu oko vrata i u velikim je bolovima. Polomio je levu podlakticu, levu nadlakticu, prvo rebro, sa desne strane, poslednje i pretposlednje rebro… Sinoć je rađena operacija nogu koja je trajala preko osam sati. Stavili su mu šinu na nogu, to jest na butnu kost, a velika je verovatnoća da će šine biti postavljene i na obe podlaktice, jer su povrede prevelike. Vitalni organi su mu dobro. Nije bilo unutrašnjeg krvarenja, nije bilo povreda glave. Čeka ga još puno operacija. On mora biti pod nadzorom naredna 24 sata. – rekao je lekar za Srbija Danas iz Urgentnog centra pre više od tri nedelje.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close