RIJALITI

JANJUŠ ŽESTOKO ISPROZIVAO MAJU PRED MILIONIMA: Ne bih voleo da sretnem Maju uopšte, na njen pomen se tresem, ne želim da je vidim(VIDEO)

Kristijan Golubović i Marko janjušević Janjuš došli su kod Miljane Kulić u emisiju, a Janjuš je zauzeo položaj na čuvenoj hoklici koju je Kristijan napravio, zato je pripremio nekoliko pitanja za njega.
Objasni odnos sa Majom, kako je tvoja žena to podnela? – pitao je Kristijan.

– Moja žena podnosi, ali loše. Nije utučena i to, jer ona nema grešaka, a loše sve podnosi i dan danas, iz razloga što ona nije u ovom svetu. Ja sam se razveo, to sam objavio pred ulazak, razvod nam je bio osmog oktobra – rekao je Janjuš.
– Da li te je ponizila na javnom mestu ili ti nju? – pitao je Kristijan.

– Postoji sto situacija, najsramnije je to što je moju ženu zvala, to je neki psihički poremećaj. Uznemiravala je i pre, i posle našeg odnosa. Izašao sam kao dupli gubitnik, u pet dana sam ostao bez ljubavi. Žao mi je što sam ostao bez mame mog deteta, a ja sam za sve kriv, ne krivim druge za to. Ne bih ulazio u afere neke – rekao je Janjuš.
– Ne bih voleo da sretnem Maju uopšte, na njen pomen se tresem, ne želim da je vidim, jedino ovde ako se pojavi – rekao je Janjuš.

– Koja je Majina omiljena poza? – pitao je Kristijan.

– Ne mogu da se setim iskreno, pao sam sa motora, izgubio sam pamćenje – nasmejao se Janjušević.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close