RIJALITI

TARA PONIZILA TOMOVIĆA KAO NIKO DO SADA, PODSETILA GA NA NEKE STVARI ON POZELENEO: “Nisi bio sposoban da imaš S*KS sa Stanijom!”(VIDEO)

Sreda veče je rezervisano za pitanja koja postavljaju gledaoci svojim favoritima u Beloj kući. Tokom emisije bivši prijatelji, Vladimir Tomović i Tara Simov, ušli su u žestoku raspravu.

– Dokazuje da je iskompleksirani čika od 40 godina! – rekla je Tara o Vladimiru.

– Čitavu sezonu si lagala da se ti i ja nismo poljubili. Nikada mi moralne pridike ne može držati osoba koja se ljubila sa Spejkom, Orozovićem, šankerom, a u vezi je. Osoba koja ima se*s nakon dva dana, a onda kaže da nisu u vezi.

Milica Kemez sad treba biti mangup, pa priznati da joj je Tara rekla kako je zaljubljena u mene – objasnio je Tomović.

– Meni je Stefan ili Tomović rekao da ste se poljubili – potvrdila je Mina.

– Zašto nekoga ljubiš, pa to skrivaš? – pitao je Mića

– Tebe Mateja nije voleo, to je jedina činjenica. Ogradio se od tebe u studiju čim je izašao – rekla je Miljana.

– Ne, mene je Mateja voleo, volela sam i ja njega, to je tvoje mišljenje. Tomović nije bio sposoban da ima se*s sa Stanijom, odatle i priče da je bi*eksualac! Kapiram krizu srednjih godina, impotentan si još. Koliko god sa Stanijom nisam dobra i ne volim je, ona je prepič*etina, ako za nju nisi sposoban, nisi ni za šta – vikala je Tara.

– U pravu je, na tebe mi se nikad ne bi mogao dignuti. Ne nerviram se, znam ko sam i šta sam, a znao je i Mateja sa kim je – odgovorio je kratko Tomović.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close