RIJALITI

POTRESNE FOTOGRAFIJE IZ BOLNICE, JOVICA PUTNIKOVIĆ LEŽI POTPUNO NEMOĆAN DOK MAJA UŽIVA U ZADRUZI(FOTO)

JOCA je pao na nekom putu između Požarevca i Beograda. Bio je sa drugom najboljim, vozili su zajedno motor, preticali su neki kombi, auto. Regularno su preticali, bile su isprekidane linije. Taj njegov drug je dao migavac, pretekao je kombi i auto. Joca kad je krenuo da pretiče, taj auto koji je bio ispred kombija je skrenuo levo i Joca se direktno zabio u kola. Nije preleteo preko auta, nego je svom snagom, silinom udario u auto. Slomio je desnu lopaticu, desnu ključnu kost, nadlakticu, podlakticu desnu – rekla je Jovičina sestra Nevena.

U međuvremenu, Nevena je na svom Instagram profilu objavila prve fotografije svog brata nakon saobraćajke. Jovica je ležao u bolničkom krevetu, a njegova sestra ga je milovala po licu.
Podsećamo da se njegova nevolja ne završava tu. Njegova verenica Maja Marković ušla je u Zadrugu pre njegove nesreće, a vrlo brzo nakon toga počeo je da joj se udvara Alen Hadrović. U početku je odbijala njegovo udvaranje, ali kako stvari stoje njih dvoje su sve bliži, a njeno neinteresovanje za Jovičino stanje šokiralo je mnoge.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close