RIJALITI

TOTALNI LOM VEČERAS U ZADRZI, ZADRUGARI I NE SLUTE ŠTA IH ČEKA, PRODUKCIJA IMA PAKLENI PLAN, DONESENA VANDREDNA ODLUKA

Nedelja za nama u “Zadruzi” bila je veoma turbulentna za gledaoce koji su imali priliku da prate događaje koji su obeležili prethodnih par dana. Ove nedelje rijaliti je postao bogatiji za dva već dokazana rijaliti igrača, a reč je o Sanji Stanković i Marku Janjuševiću Janjušu.

Tuča Vladimira Tomovića i Kristijana Golubovića je sigurno nešto što će zanimati mnoge, da čuju detalje i kako akteri sada hladne glave, gledaju na ovaj događaj.
Maja Marković, kao što smo već i pisali sve je slabija na udvaranje Alena Hadrovića, iako rijaliti prati njen verenik Jovica Putniković, koji je u saobraćajnoj nezgodi zadobio teške telesne povrede.
Milica Kemez i Bora Santana i dalje žive na relaciji ljubavi i svađe. Fran Pujas je nakon raskida sa Paulom Hublin, započeo vezu sa Minom Vrbašiki.

Marija i Miljana Kulić su se ove sezone u potpunosti orjentisale na rijaliti, tako da ne sumnamo da će večeras one dati svoj doprinos emisiji.
Naime, po redovnom rasporedu večeras je u “Zadruzi” trebala da bude održana emisija “Pitanja gledalaca”, ali prema vanrednoj odluci produkcije biće održan “Pregled snimaka”.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close