RIJALITI

NAKON DISKVALIFIKACIJE MIKI ĐURIČIĆ MOLIO NA VRATIMA DA GA VRATE U ZADRUGU: Molim vas oprostite mi ovu grešku. Neću više ovo ponavljati, Novac mi je preko potreban. Kući imam malu bebu

Jučerašnji dan u “Zadruzi” obeležili su nemili prizori tuče između Mikija Đuričića i Vladimira Tomovića, nakon koje je takmičar iz Kupinova zbog nasrtaja diskvalifikovan iz daljeg takmičenja.

Đuričić je istog momenta odveden sa imanja, a prema pisanju “Blica”, on je tokom odlaska iz Bele kuće molio i preklinjao da mu oproste ovu grešku i ostave ga da nastavi takmičenje.

– Molim vas oprostite mi ovu grešku. Neću više ovo ponavljati, omaklo mi se. Nisam bio pri sebi, savladao me je bes i svima ću se izviniti ako treba, čak i Vladimiru obećavam!
Kako je nedavno postao otac, Miki se pravdao, preklinjao i govorio da mu novac treba za dete.

– Novac mi je preko potreban. Kući imam malu bebu, kako ja drugačije da zaradim ovoliki novac?! Otac će me se odreći, govorio mi je da nisam normalan kako se ponašam i obećao sam mu da ću se promeniti. Izgubio sam već dosta prijatelja, sad me tek niko neće ni pogledati.

Related Articles

2 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close