RIJALITI

OGLASILA SE NADEŽDA BILJIĆ, ŠOKIRALA SVE IZJAVOM, PA PORUČILA TOMI: Kraj priče, Ja ne ostavljam na cedilu i ne igram rijaliti

Nadežda Biljić u poslednje vreme nalazi se u žiži javnosti nakon što joj je zasmetao odnos oca njenog deteta Tome Panića sa zadrugarkama Milicom Kemez i Draganom Mitrović. Takođe, ona je nedavno otkrila i kako su Tomi i njoj svi okrenuli leđa, da im je frižider često bio prazan tokom njene trudnoće, kao i da više Tomi neće biti žena jer je izrevoltirana zbog njegovog ponašanja u rijaliti programu “Zadruga 4”

Ipak, ona je rešila da mu kupi zimske stvari, jer joj je nedavno Toma molio da mu pošalje zimsku garderobu, a osim toga poručio joj je da je voli.

– Evo sad sam bila na kontroli sa detetom u Tiršovoj, pa idem da kupujem Tomi zimske stvari u tržnom centru. Ja svoje dogovore poštujem, za razliku od nekih. Da li sam mu prešla preko svega, to ćemo razgovarati on i ja kada se vidimo kad izađe. Ja kad se s nekim nešto dogovorim, ja se toga držim. Ja ne ostavljam na cedilu i ne igram rijaliti, niti pravim bilo koga ljubomornim – rekla je Nadežda.

Pre nekoliko večeri Toma Panić je iz rijaliti programa “Zadruga 4” poručio Nadeždi i da se ne peca na komentare, da se ne oglašava na društvenoj mreži Instagram i podsetio je da su imali dogovor pre njegovog ulaska da se ponaša kao Zilha Karišik, bivša supruga Edisa Fetića koji je u “Zadruzi 3” boravio sa ljubavnicom Draganom Mitar.

– Znaš kako, Zilhin bivši suprug je svojoj ljubavnici u Zadruzi 2 slao tortu. Naravno da će žena da ćuti, a ima ko će to sve da razume. Moja beba je mala i hvala Bogu on to ništa ne razume, moje ljudsko pravo je da se oglasim ako imam potrebu, a ako nemam onda neću. Kraj priče – dodala je Nadežda.

Veliku prašinu digla je i navodna inforamcija da je Toma tukao Nadeždu dok je bila u petom mesecu trudnoće. Ona kaže kako je to rekla u besu samo kako bi ga podsetila na sve teške momente koje su zajedno prošli, na stvari koje su jedno drugom opraštali, a istakla i je kako ima veliko poštovanje prema Tomi da čak ni sa jednim pripadnikom muškog pola nije popila kafu.

Related Articles

One Comment

  1. Nadezda laze , Toma je pretukao i to krvnicki u dva navrata .Ima dosta fotografija gde joj je glava sva u krvi..Krenula je sa tužbom , ali je odustala kada je saznala da je trudna !….I onda radja dete sa takvim tipom…..Cuti i trpi sada !!!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close