RIJALITI

GLEDAOCI ŠOKIRANI SINOĆNIM SCENAMA, INTERNET GORI: OVO JE SRAMOTA ZA PRODUKCIJU ŠTA DOZVOLJAVA JEDNOM OSOBI (FOTO)

Nova sezona “Zadruge 4” podgrejala je jednu staru priču, budući da su se u njoj, oči u oči, zatekli pevač Mišel Gvozdenović i rijaliti zvezda Miljana Kulić, koja ga je svojevremeno proganjala, ludo zaljubljena u njega.

Čim su ušli u rijaliti, otvorene su stare rane, te su Miljana i Mišel ponovo počeli da se svađaju, a Kulićka iznova progoni svog ljubimca, samo ovoga puta pred kamerama, u Imaginarijumu u Šimanovcima.

Mnogi gledaoci osuđuju njeno ponašanje, a nakon sinoćnih scena i psihičke torture koju je Miljana priredila pevaču, otišli su i korak dalje, te zameraju produkciji što toleriše ovakvo ponašanje.

– Jadna si produkcijo. Šta dozvoljavate bolesnici da radi Mišelu. Treba da vas je sramota. To je nasilje nad momkom – napisala je jedna gledateljka u komentaru koji je objavila u jednoj Fejsbuk grupi posvećenoj “Zadruzi”.

Ipak, bilo je i onih koji su u svojim komentarima isticali da ni Mišel nije cvećka, to jest, da je namerno ušao u rijaliti, znajući da će i Miljana biti tamo, da bi na taj način, kroz priču o njihovom dramatičnom odnosu, doveo sebe u centar pažnje.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close