RIJALITI

MILJANA KULIĆ JE TAKOĐER NAPALA I BABU OD DARKA LAZIĆA, PA JE DARKO MORAO PODIĆI ZID OKO KUĆE OD 3 METRA

Baba Darka Lazića, Milka, pretrpela je zlostavljanje od Miljane Kulić, koja je lično dolazila u Brestač i pravila scene u dvorištu Lazića.

Upravo zbog toga, pevač je oko svoje nove kuće podigao betonski zid od 3 metra i kapiju koja na vrhu ima šiljke, tako da niko ne može da je preskoči, niti da mu uznemirava porodicu.

– Danima je visila ispred kapije dok nije ugrabila priliku da se ušunja unutra. Drala se, dozivala ga. Ljudi nisu mogli da žive od nje. Jedan dan je napala i babu Milku koja je prišla da vidi da li joj nešto treba, pošto je delovala unezvereno i samo je ponavljala Darkovo ime. Kada je videla da ova nije čista, baba je uzela metlu kojom čiste stazu i krenula ka njoj, ali Miljana ju je napala i krenula da se rve sa njom. Moj muž je istrčao iz kuće i oterao Miljanu, a baki smo dali šećer i vodu, da se malo smiri. Mogla je žena infarkt da dobije, ima slabo srce, a mnogo se uplašila. Sutradan je Miljana opet dolazila i drala se na kapiji. Na kraju su joj rekli da su pozvali policiju, pa se sklonila – kaže komšinica iz Brestača.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close