RIJALITI

ISPLIVAO VIDEO SNIMAK, NADICA PREKLINJALA KIJINOG OCA DA SE OGLASI : Ja te molim da se izjasniš o Kiji, da je ona tvoje dete i da nije kopile,sada je red da ti spereš tu ljagu sa Kije (VIDEO)

Sada je isplivao snimak na kojem se vidi kako Nadica Željković, Kijina majka priča sa Kijinim ocem Milošem i moli ga da se javno izjasni o odnosu sa Kijom.

– Slušaj, Kija je unutra, ne može da se brani. Ja te molim da se izjasniš o Kiji, da je ona tvoje dete i da nije kopile. Ti moraš nju da priznaš, ona je nastala iz ljubavi i ti to znaš. Tu priču o kopiletu si ti počeo, sada je red da ti spereš tu ljagu sa Kije. Moja Kija tebe voli i to zahvaljujući meni – rekla je Nadica.

– Ko je to rekao – pitao je Kijin otac.

– Ružno je da neko kaže da je Kija kopile. Dete je priznato, a svi pričaju da je kopile, neću to da slušam. Tvoje komšije su to govorile, verovatno zato što si ti to nekada rekao, iz neke ljubomore – molila je Nadica oca koji je oklevao.
– Zbog tvoje Kije je ovo nije zbog mene – molila je Nadica.

– Ja sam tebe zvala da te pitam hoćeš li da te jedna žena pozove i da ti kažeš jednu rečenicu, jednu izjavu da daš – rekla je Nadica.

– Ajde reci šta treba da kažem – rekao je Kijin otac.

– Slušaj nemoj da te pojedem i tebe i ostale, zbog mog deteta – rekla je Nadica, a otac je na kraju pristao da izjavi da je Kija njegovo dete.

POGLEDAJTE VIDEO

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close