RIJALITI

RAT IZMEĐU VODITELJA MILANA I FILIPA MIJATOVA NE PRESTAJE, PROCURILE SKANDALOZNE PREPISKE:Pu*i k*rac onako slatko kako voliš. Pu*i k*rac. Dođi da mi gutaš spermicu (FOTO)

Filip Mijatov je pre dva dana nakon višesatnog pokušavanja da pobegne iz rijalitija, diskvalifikovan iz “Zadruge 4”. Kako je diskvalifikovan i prošle sezone, tako je njegov dug dupliran i sada iznosi 100.000 evra.
Mijatov je jasno rekao u lajvu na svom Instagramu da nema šanse da plati toliki dug, jer navodno nije zakonski da bude zatvoren.

On je juče u lajvu osuo paljbu po voditelju Milanu Miloševiću govoreći da je on upravo razlog njegovog izlaska, a da njihova netrpeljivost datira od davnih dana, svedoči i njihova rasprava koja je desila u maju kada su uputili rafal uvreda jedan drugom preko privatnih poruka.

Filip je ipak odlučio da to posle njegove diskfalifikacije ugleda svetlost dana i svi to vide, pa je njihovu prepisku objavio javno na svom Instagram storiju.

Pu*i k*rac onako slatko kako voliš. Pu*i k*rac. Dođi da mi gutaš spermicu. – nije prestajao Milan sa provokacijom.

– Nagutaćeš se ti kada se dohvatimo. – odgovorio je kratko Filip.

Koji je razlog njihove rasprave i da li je posredi provokacija i neki događaj u pozadini i ko je glavni krivac, nije poznato, ali je mnoge iznenadilo ovakvo Milanovo ponašanje, te sumnjaju u verodostojnost prepiske.

Milošević se i dalje nije oglašavao po pitanju ovoga.

 

 

 

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close