RIJALITI

MILICA KEMEZ OPLELA PO ANI BULATOVIĆ NASTAO HAOS ZA CRNIM STOLOM: Alo sine slušaj me, “NISI PRINCEZA OD MONAKA!” (VIDEO)

Veliki šef je osmislio zanimljivu igricu za zadrugare. One moraju da kažu zašto ih neka osoba u Beloj kući nervira, ali da ne kažu koja osoba je u pitanju. Na red da iznese svoje mišljenje je došla MIlica Kemez.
– Ova osoba mislim da je jako spremna ušla u rijlitiji, mislim da ima jako dobro spremnu igricu, mislim da se ljude plaše da kažu da je foler. Priča neke neistine, da ne smeju da joj se suprotstave – opisala je MIlica svoju osobu

– Ja sam više osoba ukombinovala, da se igram, dosta njih je pogodilo. To su Kristijan, Lepi Mića, Moniki, Anabeli, Rialdi. – završila je Milica a na to joj je Rialda odgovrila

– Znam što si me stavila u tu grupu. Ovo nije moje vlasništvo, ali ja ovde živim, i ovde moramo da vodimo računa. Nisi princeza od Monaka, to što si bila već u Zadruzi, to nikome nije vazno.
– Ova osoba je škatljiva na neki način, ali mislim da je ta osoba ona koja prenosi svakakve informacije. Nisam imao konflikt sa njom, ali me nervira što kopira neke stvari iz prehodnih rijalitija.

U pitanju je Ana Bulatović, koja to nije prihvatila lepo, i krenula je da napada Mandića

– Ja sam tebi rekla, da kad smo se upoznali u karantinu, ti si iz Prijepolja, i mislila sam da si neka ljudina, a ovde si ništa. Alo sine slušaj me.

Detaljnije pogleajte u nastavku:

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close