RIJALITI

PORODICA I PRIJATELJI U ŠOKU!!!! ZBOG LEZBO SKANDALA U ZADRUZI SVI SE ODREKLI MONIKE HORVAT (FOTO)

Oglasila se porodica zadrugarke koja je uletela u ljubavnu romansu sa Jovanom Tomić Matorom
Četvrta sezona rijalitija “Zadruga”, tek što je navršila sedmi dan, a u Beloj kući se već što šta desilo, počevši od raskida, preko okršaja, bježanja iz Zadruge, pa i do prvih ljubavnih varnica i veza.

Neki od učesnika prošle sezone, preselili su se i u ovu sezonu. Jedna od njih je i Jovana Tomić Matora, koja je u “Zadrugu 4” ušla sa prijateljicom Žanom Đorđević, za koju se govorilo da podsjeća na Matorinu bivšu djevojku, Sanju Stanković. Matora je priznala pred sam ulazak da joj je dotična prijateljica “platonska ljubav” i da prema njoj gaji emocije, ali da nikako ne želi da ulaskom u vezu sa njom naruši njihovo prijateljstvo.

Neočekivani preokret se desio prije par večeri, kada je Tomićka završila u ljubavnom zanosu sa svojom cimerkom, učesnicom iz Hrvatske, manekenkom Monikom Horvat, za koju se nije ni predpostavljalo da je neko ko naginje ka ženama, niti je postojala bilo kakva naznaka da bi se između nje i Matore ikada desilo nešto više od prijateljstva.

No, bilo kako bilo, Monika i Matora su svoju vezu ozvaničile na zaprepašćenje drugih ukučana, ali i fanova.

Prije izvijesnog vremena na Instagram profilu, iliti fan pejdžu atraktivne hrvatice, isplivala je gomila negativnih komentara na kontu gospođice Horvat, za koju se smatralo kako je nagovješteno u nekom od storija “da se nikada nije slutilo da naginje ka ženama”, niti da je bilo ko očekivao da će od svih muškaraca u kući, lijepa Monika završiti sa većini omraženom Matorom.

Obožavaoci, prijatelji i rodbina su u šoku, i očekuje se njihovo oglašavanje. Do tada, ovo su samo neki od komentara objavljeni od strane njene podrške. Po svemu sudeći, Monika Horvat se nalazi u centru skandala, a rijaliti tek što je počeo.

Ono o čemu se spekuliše je da je za sve zapravo kriv Lepi Mića, sa kojim je odmah nakon ulaska Monika provodila najviše vremena, te da je ovo samo taktika i rijaliti igra lijepe manekenke.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close