RIJALITI

PALE TEŠKE UVREDE U EMISIJI UŽIVO, ĐEDOVIĆ URNISAO MIMU: Ti si bolesnica jedna, alkoholičarka! Lečena alkoholičarka i bivša narkomanka, Očeve kolege su opštile sa tobom (VIDEO)

Noćas je Darko Tanasijević ugostio Miroslavu Mimu Živković, Mateju Matijevića i Lepog Miću u emisiji “Zadruga – narod pita”. U jednom trenutku uživo u program se uključio Marko Đedović i tada je nastao opšti haos.

– Je l’ hoćeš opet da te zgazim onako kako zaslužuješ? Najbolji prijatelj ti je ker, pa si od njega naučio da zapišavaš tuđe krevete! Spavaj! Umesto da ideš rano da radiš, da nahraniš majku, ti zoveš ovde Mimu da podj*bavaš, a ja sam za tebe institucija, videću kako ćeš se ponašati kada staneš ispred Kristijana! Iskorišćavaš bolesno dete za promociju! Udario si mi šamar, ti si jedan nasilnik iz Čačka, jadan si! – odbrusila je Mima.

– Ti si bolesnica jedna, alkoholičarka! Lečena alkoholičarka i bivša narkomanka. Očeve kolege su opštile sa tobom, to sve govori Pokuvčani – uzvratio je Đedović.

Mima i Marko su pokušavali da nadglasaju jedno drugo sve vreme upućujući uvrede. Voditelj Darko Tanasijević pokušao je da smiri strasti, ali mu nije pošlo za rukom, jer se Mima iznervirala do te mere da je počela da urla po studiju.

Related Articles

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close