RIJALITI

POGLEDAJTE SVE UČESNIKE ZADRUGE 4, SPREMA SE PAKLENA EKIPA, BIT ĆE VELIKIH SVAĐA, ON IMA VEĆ SVOJ KLAN

Mesec dana pre početka popularnog rijalitija spisak učesnika “Zadruge 4” gotovo je sasvim kompletiran!

Najveće zvezde biće Kristijan Golubović, Miki Đuričić, Stanija Dobrojević, Ava Karabatić, porodica Vasić, Miljana i Marija Kulić, Ivana Šašić, Filip Mijatov i Ana Korać. Producenti pregovaraju da u program uđu Luna Đogani i Anabela Atijas, ali ne i Marko Miljković!

– Sigurni smo da će ovu sezonu obeležiti Kristijan, zato je on unapred dobio 50.000 evra za učešće. Kristijan je već počeo da pravi klan, u kome su Miki, Mijatov, Šašićka i Ava – priča dobro obavešten izvor, i dodaje:
– Oni su se već urotili protiv Stanije! Kristijan i Šašićka su u ratu sa starletom još od “Farme 6”, a Ava neće da se druži sa Stanijom jer je svesna da će joj ona biti glavna konkurencija.

Mijatov je juče bio na Pinku da ugovori detalje učešća. A kakva bi to bila “Zadruga” u kojoj će učestvovati biznismen a da pored njega ne bude njegova bivša devojka Ana Korać?!
– Ana ide na sastanak sledeće nedelje. Nećka se jer želi da gradi pevačku karijeru, ali para vrti gde burgija neće! Sigurni smo da neće odbiti pozamašan honorar. Zasad na pregovore nije pozvan njen verenik David Dragojević
Ni ova sezona “Zadruge” ne može da prođe bez Kulića! Ipak, oni nisu jedina porodica koja je već potpisala ugovor.

– Miljana je presrećna što ponovo ulazi u “Zadrugu” sa majkom Marijom. Za rijaliti se sprema i porodica Vasić – blizanci Mika i Giba, kao i njihova majka Rada – priča izvor.

U četvrtu sezonu ući će i najzanimljiviji učesnici “Zadruge 3”!
– Bora Santana, Ivana Šopić, Bane Čolak, Lepi Mića, Zorica Marković, Maja Marinković i Marko Đedović dokazali su se kao rijaliti igrači – priča izvor, i dodaje da producenti pregovaraju i sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani:

– Njihove svađe su obeležile treću sezonu, bio bi pun pogodak da ponovo uđu u “Zadrugu”. Marko ovog puta nije pozvan, verujemo da će se Luna snaći bez njega!

Za rijaliti se spremaju i zvezde “Granda” Zvezdana Stevanović i Stefan Petrović Kosmajac, kao i starleta Nina Prlja, foto-model Anja Todorović sa dečkom Jovanom Cvijetićem Cveletom…

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close