RIJALITI

MATORA IZNIJELA DETALJE O SANJI I NJENOM BIVŠEM DEČKU: “Ona je svetski PREVARANT, videlo joj se u očima da je sve INTERES!” (VIDEO)

Sinoć je Milan Milošević ugostio Boru Santanu, Jovanu Tomić Matoru i Baneta Čolaka u emisiji “Zadruga – narod pita”. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da prokomentarišu dešavanja u Beloj kući, a potom i da postave pitanja gostima u studiju.
Prvi telefonski poziv u večerašnjoj emisiji bio je gledalac koji je izneo svoje mišljenje o celoj situaciji koja se prethodno desila.

– Za Baneta sve pohvale, on je car! Bane nema sreće sa devojkama. E sad za Matoru, i ona je slibne situacija kao i Bane, ona je mislila da je Sanja za nju ceo svet, ali nije ukapirala da njih dve ne idu. A Sanja, Sanja je prevarant svetski, morala je da shvati da Sanja ne voli nju, mi smo to gledali, ona nije mogla da vidi. Ljubav je slepa, ti si se zaćorila, a u njenim očima se videlo da je sve interes, ima toga i napolju. Jovana, ja ti želim sve najbolje, ali beži od Sanje, nađi srodnu dušu sebi – prokomentarisao je gledalac.

– Da je lako, već bi je imala – odgovorila je Matora.
– E, sad da kažem nešto što vi ne znate. Svaki narod ima svoj mentalitet, mislim ne znam šta da kažem, kao što je Bora rekao malopre, to kako psuje, neko bi mu odšrafio glavu… Kada bi Boki to rekao meni, to bi bilo tako. Volim ja sve ljude, šalim se. Ja sam iz Pirota, Piroćanac Dragan. Ono su gadosti što je on pričao – dodao je gledalac.
– Ja sam sigurna da je neko ko je promenio život zbog mene, da me je voleo. Imali smo i danas svađu, ja sam bila svesna da ulazim u vezi sa strejt devojkom. Ja i dalje patim i dalje mi je teško, ali ovaj raskid mi je doprineo da radim na svom samopouzdanju. Evo, meni piše jedan Miloš, i pozdravljam ga ovim putem, možda i ja jednog dana budem imala porodicu. Bitno je da je njoj i meni bilo lepo. U ovoj trojci se desilo mnogo nekih stvari, nisam ni ja nju ispoštovala, kao ni ona mene, ali bitno je da smo u dobrim odnosima i baš upravo kad je bio nemili događaj, ona je bila odmah ispred moje kuće.Ona nije mogla da utiče na to. Mogla je samo da se ne vidi sa njim, da je ne prati do klinike i to je to – dodala je Matora.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close