RIJALITI

JANJUŠ NAKON IZLASKA NAPOKON OTKRIO DA LI JE SA ŽENOM I KĆERKOM ILI SA MAJOM: Super mi je sa njom i sa njom planiram da provedem narednih par dana

Samo dva dana nakon izlaska, ekskluzivno za portal Pink.rs, Marko Janjušević Janjuš je odlučio da progovori i odgovori na sve ono o čemu se svakodnevno pisalo i polemisalo.
Naime, Janjuš je u najgledanijem rijalitiju Zadruga 3, iako oženjen, otpočeo turbulentnu vezu sa Majom Marinković, pa su svi bili u rebusu šta će se dešavati nakon izlaska sa velelepnog imanja i po povratku u realan život.

Košarkaš je otkrio s kim je proveo prethodni dan, ali i sa kim će provesti naredne.

– Od sinoć sam sa ćerkom, Kruna me je vratila u život, to mogu reći. I dalje ne znam gde mi je glava, ali to mi je sad najbitnije. Super mi je sa njom i sa njom planiram da provedem narednih par dana, pa ću videti za dalje…

A kada su ga pitali da li je sa njima i njegova još uvek zakonita supruga Ena, on je kratko odgovorio.
– Izvini, još ne bih otkrivao ništa, samo ono što je javno, ostalo ne bih komentarisao još jedno dan, dva, dok se ne oporavim od svega.

Naravno, nije moglo da prođe bez logičnog pitanja šta se trenutno dešava sa Majom.

– Nije istina, nisam se ni sa kim dogovarao ništa, jer se nisam nisam video ni sa jednom osobom, niti planiram prvih par dana, jer ne znam gde mi je glava, u haosu sam… Samo sam sa Krunom, kao što ste mogli da vidite i ne javljam se nikome, ako mi veruješ… – završio je Janjušević.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close