RIJALITI

DOBILA OGROMNU SVOTU NOVCA ZA ULAZAK: JANJUŠEVA SUPRUGA ENA ULAZI U ZADRUGU DA IM ZAGORČA ŽIVOT

Marka Janjuševića uskoro očekuje neprijatno iznenađenje jer je njegova supruga Ena spremna da uđe na imanje u Šimanovcima da raskrinka njega i Maju Marinković!
Iako se košarkaš opustio u ljubavi sa ljubavnicom, starletom koja je u “Zadruzi” već treći put, i ne sanja šta će da ih snađe.

Janjuševa žena dobila je ponudu koja se ne odbija i spremna je da pred svetom otvori dušu i otkrije sve greške supruga-preljubnika, koje je imao do sada.

– Ena je porodična žena. Ona je uvek bila u senci Janjuša, gajila je ćerkicu Krunu i živela kako on kaže. On se kleo u bolji život, obećavao kule i gradove. Onda je rekao da je ulazak u rijaliti način da im obezbedi sve što nisu imale do sada. I, šta je uradio? Ušao je pred kamere i uništio im život. Umesto lepog života, naneo im je sramotu, od koje ne mogu na ulicu da izađu. Kruna je već velika, zna sve. Zna da je tata preljubnik. Da vara mamu sa nekom silikonskom tetom, koja se ljubaka sa njenim tatom – kaže izvor blizak porodici a prenosi “Telegraf.rs.”.

– Ona će napraviti haos! Ima Maju da izmasakrirati verbalno. Ena je školovana žena, za razliku od ove silikonskle praznoglave starlete. Javno će da je osramoti za vek vekova, tako da joj više neće pasti na pamet da pogleda oženjeno muško. Ima da kaže Maji da može da pokupi otpad i da ga slobodno vodi kod Takija, da žive svo troje zajedno. Dosta ga je trpela. Neće uzeti ni dinara od njega, ali je potpisala odličan honorar. Samo nije joj to važno. Ona ulazi sa ciljem da zagorča život Maji i Janjušu, koji su se obrukali pred celim svetom – zavržava izvor.

Enin ulazak će se desiti kada se svi najmanje budu nadali. Baš kao kada je Kija Kockar rešila da rasturi vezu Kije i Slobe.

Related Articles

2 Comments

  1. Od ulaska Ene u kucu bluda nema nista, ona je intelektualka a pre svega covek i nema tih para koje ce je spustiti na nivo ovih profuknjaca i alkoholicarki

  2. Znate li koliko me zabole za Janjuša , njegovu ljubavnicu i ostale zadrugare. Žao mi je deteta koje ima takve roditelje i mora da trpi te gadosti. Imam predlog : da se zadrugari prebace na imanja širom Srbije u berbu malina za dnevnicu od 20. EU pa neka raspale.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close