RIJALITI

STRAŠNO POGLEDAJTE ŠTA SU KAMERE SNIMILE, OVO JE PRAVA ISTINA O ZADRUGARIMA: WC JE UŽASNO PRLJAV, NE KUPAJU SE, NEVODE RAČUNA O HIGJENI (VIDEO)

Nevjerojatno je koliko su u tim krajevima popularne reality emisije, a zadnjih godina u Srbiji, ali i u većem dijelu regije, najpopularniji reality show sigurno je Zadruga. Svi oni koji gledaju ovaj program, ne vide ni pola stvari koje se stvarno događaju u Zadruzi.

Izvana je sve manje ili više sastavljeno, sve izgleda lijepo, čisto, ali kad kamere uđu u neke prostorije u koje je manje vjerovatno ući, možete vidjeti kako žive Zadruge i koliko njih nema ni osnove znanja iz kulture života , a da ne spominjemo higijenu

U nekoliko navrata razni članovi Zadruge već su iznijeli činjenice o Luni Đogana da je smrdljiva, da se rijetko kupa, da briše rublje koje je nosila nakon seksa, a kad je riječ o ovakvim fotografijama koje dijelimo s vama, shvaćamo da sve to nije daleko od istine, već i to da higijenu nema samo Luna.

Kako bi pokazala koliko je nehigijena u Zadruzi, Zorica Marković odlučila se na jedan zaista neobičan potez, pa je jednog jutra otišla u staju, skupila kantu gnoja i potom sve prolila po kupaonici koju su koristili svi članovi Zadruge. Priznala je da je nakon toga kažnjena, ali da je bila bolesnija od onoga što je pronašla u kupaonici prije nego što se odlučila na ovaj potez.

Pjevačica se tada otvorila i ispričala kako se deset djevojaka Zadruge mijenja u jednu te istu haljinu, a da je niti jedan član Zadruge ne opere i da na kraju haljina miriše toliko znoja da je više nema za upotrebu. Zorica je također otkrila kako neke žene iz Zadruge ostavljaju svoje krvave jastučiće po zadruzi i da one uopće ne znaju kako te stvari baciti u smeće, nego ih bacaju pokraj sebe.

Zorica je dodala da nisu svi takvi, ali da je velik broj stvarno nered i da nemaju osnovnu kulturu, pa se pita jesu li se oni ponašali na isti način u svojoj kući, jer ako im je isto u njihovoj kući, ona, kako Zorica kaže, može da razmišljaju o tome kako izgleda njihov dom i koliko je prljav.

Related Articles

2 Comments

  1. A ŠTA JE TO DO SADA BILO NORMALNO ILI LEPO U TOM SRANJU OD EMISIJE? Prvo im je gazda dileja pa nije ni za očekivati da se vidi nešto lepo na toj televiziji, il je hvalospev o SNS ili rijaliti, isto sranje samo drugo pakovanje.
    NIJE GOVNO NEGO SE PAS POSRAO !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close