RIJALITI

VODITELJ MILAN MILOŠEVIĆ SUROVO ISKREN O PORODICI ĐOGANI; Kada bih pričao stvarno šta mislim i šta osećam dok gledam te njihove svađe, mislim da to ne bi bilo dobro

Popularni voditelj “Zadruge” Milan Milošević progovorio je o akruelnim događanjima u popularnom rijalitiju, kao i o periodu koji je proveo u izolaciji za vreme trajanja policijskog časa.

On je za emisiju “Premijera” otkrio čiji zagrljaj mu je najviše nedostajao u vreme izolacije.

– Nisam imao kontakta sa majkom dva meseca, jer ona ima 75 godina i jako joj je loš imunitet, tako da nisam smeo da reskiram. Čuli smo se svakodnevno putem video poziva, po desetak puta, sve sam brinuo o njoj, naravno, ali nisam mogao da se vidim s njom. Sada sam otišao kod nje, kaže ona:”Jao, što si se ugojio” – kroz smeh je otkrio Milan, koji je potom prokomentarisao ona udarna dešavanja u “Zadruzi” i porodične probleme Anabele Atijas, Lune i Gagija Đoganija.

– Kada bih pričao stvarno šta mislim i šta osećam dok gledam te njihove svađe, mislim da to ne bi bilo dobro. Ja to doživljavam previše emotivno jer sam ja neko kome su roditelji, u mom slučaju majka, na prvom mestu. Ovde se neke stvari dešavaju koje su van naše kontrole i ja, kao voditelj tog programa i neko ko sa njima pretresa priče, ne mogu da utičem na to, tako da na to gledam drugačije… Onako, poslovno. Imali smo u sezoni jedan, kada sam ja bio učesnik, Teodoru Džehverović i njenu mamu Gocu i Anđela, gde je bila totalno druga priča – bez ovoliko ružnih reči, bez fizičkih nasrtaja. Teodora se tu, naravno, opredelila i pokušala da iskalkuliše između majke i dečka i uspela je, pobedila je u tome. Svaka joj čast, to se tako radi – priznao je Milan.

Related Articles

One Comment

  1. Ovaj samoprozvami novinar bez fakulteta ili bez bilo kakvog kursa novinarstva je sramota za novinarsku profesiju. Biti surovo iskren ne znači ništa sem da si zlonamerna budala. Povrh svega antpatičan je najviše zbog njegovih kompleksa što je u suštini nebitan za većinu ljudi (i koji gledaju, a kamoli koji ne gledaju rijaliti), što je do juče nosio opanke, a sada kao i svaka pokondirena tikva nosi lažni Gucci, Pradu, Armani itd. misleći da će se tako istaći, i najviše je iskompleksiran zbog svoje seksualne orijentacije. Milan Milošević se trudi da na ozbiljan način “vodi” neozbiljnu i navodno zabavnu emisiju koja je sinonim antikulturu jer svojom pojavom osrednjih karaktera kič i šund izgledaju kao antička kultura. Zbog ovakvih kao što je Milan Milošević novinarstvo, kultura i obrazovanje u Srbiji i na Balkanu propadaju u sunovrat…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close