RIJALITI

ĐEDOVIĆ OPLEO PO DRAGANI EDISU, RASKRINKAO JE: Mogu da kažem da je sramota za majku da to radi (VIDEO)

U toku “Igre istine” Jovana Tomić Matora postavila je pitanje Marku Đedoviću:

Videla sam danas da te Dragana pecnula na radiju, ono za socijalnog radnika, kako je došlo do tog vašeg problema – pitala je Matora.

– Mi smo drugari, bili. Mi smo se udaljili u poslednje vreme. Ja šetam od društva do društva. Ja se neću svađati sa Draganom, bilo bi glupo i odvratno nakon svega što smo prošli. Ona je meni rekla da sam joj se ja našao tu kada su joj prijatelji okrenuli leđa. Ja bih ponovo bio uz Draganu, da se vreme vrati, bez obzira šta ona meni rekli. Ja se nadam da se mi nećemo vređati ovde, ja to ne želim. A što se tiče njene situacije, ja sam došao da zarađujem. Ja takve stvari ne radim, ali na moj odnos sa bilo kim ne može da utiče bilo ko. Mislim da Edo nema neke razumne razloge da joj objasni da joj ja nisam prijatelj.

Dragana ne želi da sebi otežava situaciju, pa je prestala da se druži sa mnom zbog Eda. Meni je Dragana draga, ne sviđa mi se način kako se Edo ponaša prema njoj, to je katastrofalno. Da je došlo do konflikta između njih Edo bi izneo mnogo stvari koje ne bi trebalo. Dragana je danas otišla na radio, malopre mi je rekla da ne radim takve stvari, nisam najbolje razumeo šta je htela da kaže. Pomenula mi je tužbe, Sinišu, on je mene čekao ispred redakcije, ništa mi nije uradio. Ja nisam komentarisao kao roditelj, već neko ko je učio školu za te stvari.

Ovde ću svaki put izneti svoje mišljenje i svoj stav. Ja Draganu nisam ni napolju štitio, već sam bio uz nju kada je tema bila osetljiva, išli smo zajedno kad je Siniša pretio i njoj i meni. Ja nikad loše neću pričati o njoj. Dragana mi je rekla da se mojima ne sviđa što se družim sa Saškom, a moji mi to za Novu godinu nisu rekli – pričao je Đedović.

– Ovde pričamo o odnosu mene i Ede, nema potrebe da se spominje moje dete u kontektstu socijalnih radnika. Tome nije ni vreme ni mesto. Te stvari su završene pre rijalitija. Ja tačno znam šta radim, te stvari su rešene i nisu tema ovde. Nema potrebe da mi se spominje dete – navela je Dragana.

– Mogu da kažem da je sramota za majku da to radi – dobacio je Đedović.

– Ja sam ti zahvalan zbog toga što si učinio za nju. Nijedne sekunde nisam rekao da se ne druži sa Miljanom i sa tobom. Izneo sam moje mišljenje o tebi i nije mi jasno šta se promenilo kad si naš odnos podržao na ulasku i pre ulaska. Dao si nam krevet, hvala ti. Išao si sa mnom kod Drveta za njen rođendan. Šta se desilo za pet dana da si ti sad protiv nas – pitao je Edo.

 

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close