RIJALITI

MARIJA KULIĆ DOŽIVJELA NERVNI SLOM: Marija se ulila u suze zbog Miljaninog ponašanja, Vladimir je napao(VIDEO)

Na porodičnom sastanku je poslije Marije Kulić i Lepog Miće koji svojim izlaganjem nisu ostavili nikog ravnodušnim, riječ je dobio Marko Janjušević Janjuš koji je rekao Vladimiru Tomoviću da smatra Minu pravim prijateljem.

– Ona mene nije izdala. Sve moje tajne čuva. Nije ispala prema Vladi okej. Ja sam njemu rekao da će do ovakve situacije da dođe kad-tad. Ti ne možeš na mene da se ljutiš. Dosta puta sam savjetovao Minu da ne radi neke stvari. Ja nikada ovdje neću reći loše ovdje – rekao je Janjuš.

– Moj odnos sa Minom više nije bitan. Pitao sam ga da li je ona prijatelj. Trebalo je da kaže da li je to istina. Ne dovodi se u pitanje da li je ona sa svima okej. Objektivno je bilo pitanje. Ja moram da se obratim Mariji. Mnogo me uzimate u usta kada je u pitanju neki odnos sa Minom i ostalim zadrugarkama – rekao je Vladimir.
Marija nije ostala imuna na njegove riječi pa mu je argumentovano odgovorila.

– Šta je tebe povrijedilo kad te komentarišem ovdje? Tvoj klip ide, neću da pričam o sebi. Šta sam pogriješila kod Miljane? Ona me ne sluša, sve mi radi u inat. Ni oca neće da sluša. Ispada da mrzim Zolu, ispada da neću da mi se rodi unuče. Šta sam loše uradila – ronila je Marija suze, a Tomović se iznenadio jer ništa loše nije rekao zbog čega bi ona zaplakala.

– Neću da pričam ništa, da mi plače žena ovdje – govorio je Tomović, a Miljana je za to vrijeme spavala i nije mogao ni top da je probudi

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close