ESTRADA

Coby ponovo razvalio novom hit pjesmom za “Dosije”, Mašan Lekić za početak 12. sezone spremio spektakl

17. oktobra u 22 sata, na Prvoj televiziji konačno počinje 12. sezona već svima omiljene dokumentarne emisije “Dosije”.

Mašan Lekić novinar i autor “Dosijea”   večeras će otvoriti policijske dosijee članova najpoznatije pljačkaške grupe na svetu “Pink Panteri”.

– Pripremamo novu sezonu “Dosijea”, emisija “Na mestu zločina” kreće polovinom septembra, a “Dosije” se uveliko snima. Biće svega i svačega, ali imamo eskluzivan intervju koji je snimljen u crnogorskom zatvoru “Spuž”, sa čovekom koji je opljačkao zlataru u San Tropeu.

Svi koji su bili tamo znaju koliko je teško izaći, pogotovo u avgustu, kad su gužve. Kao član Pink Pantera, razmatrali su kako da opljačkaju zlataru i došli su na ideju da bi najbolje bilo da priđu gliserom, izađu, opljačkaju, i pobegnu gliserom. Ostalo pogledajte- otkrio je Mašan o novoj sezoni u ekskluzivnom interviju koji je dao za Telegraf JETSET.

Coby je opet radio traku, pesma “Moja braća” biće pesma koja prati uvodnu špicu za novu sezonu “Dosije” emisije.
Mašan ne menja dobro uigranu ekipu, te tako i za ovu sezonu muziku za serijal potpisuje poznati producent, reper i tekstopisac Slobodan Veljković Cobi (34).

Cobi i Mašan započeli su saranju 4 godine, kada je Cobi u saradnji sa grupom THCF uradio pesmu “Ideš za Kanadu”. Pesma je baš rađena za potrebe 11 serijala “Dosije” koji se u toj sezoni bavio pričom o najvećem narko kartelu na Balkanu zvani “Zemunski klan”.

“Ideš za Kanadu” bila je šifrovana poruka klana, kada bi nekog slali u smrt, ustavri slali su ga u Kanadu. Dve godine kasnije Cobi je opet radio traku “Krvavi Balkan” takođe za potrebe “Dosije” emisije. I jedna i druga pesma imaju višemilionske preglede na Jutjub platformi.

Mašan ističe da je na ideju za “Dosije” došao pre svega da bi u današnjem vremenu kada mnogi veličaju kriminal, omladini i klincima pokazao da to nije tako ispravan i lep put.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close