MORBIDNI FAN DŽEJLE RAMOVIĆ: Nastavio sam da se sječem, molim te javi se na poruke

Prije mjesec dana na društvenim mrežama kružio je sminak isječenog  mladića koji se navodno isjekao zbog Džejle Ramović.

Uznemirujuće fotografije mlađeg muškarca izazvale su strah kod Džejlinih fanova, nakon što je imladić poručio da će se za svako Džejlino nejavljanje više i više rezati.

Ali izvjesni Koki koji se predstavio kao mladić sa slike koji je bolesno opsjednut Džejlom.

S obzirom da su su kružile priče kako sva ta priča nije istinita. Te da se ne zna ko stoji iza ovog profila uslijed čega je vjerodostojnost došla u pitanje. No, on je rekao da je sve i istina i da je zaljubljen u Ramovićku.

-Ne bih da kažem ime, ali evo ću nadimak zovu me Koki, imam 22 godine i moj yt kanal se zove “džejla is number one“- započeo je priču Koki i dodao:

-Ja bih da se upoznamo ako ona hoće, ali znam da se plaši da joj to ne utiče na popularnost i karijeru. Vjerujem da ona bar u sebe tajno želi da me upozna, makar bilo to čisto iz radoznalosti.

Kaže da ju je prvi put vidio 2013 godine.

-Kao sto sam rekao prvi put sam je vidio u 2013 godine al nisam obratio preveliku pažnju, onda u u 2014 godine proljeće opet sam pročitao neki tekst o njoj i gledao sam njene nastupe, al nisam htio da joj pišem jer je bila jako mlada.

Nakon toga počeo je pratiti Zvezde Granda i u 2017 poslao sam joj poruku i nakon mjesec dobio sam odgovor : „Ne“. I sve to me ne znam kako natjeralo da pomislim da je nešto moguće.

Možda sam je povrijedio, slikao sam se sa očevim prstenom na desnoj ruci i poslao sam joj sliku tad me je blokirala, možda sam pogriješio. Od tada mi nije ništa odgovorila, a nije rekla odlučno da je ne zanimam.

I to što sa 17 godina nikad nije imala dečka. Meni daje za pravo da mislim da možda čeka nekoga kao što sam ja, koji bi uradio sve radi nje i ne samo riječima, već bi pokazao zaista tako.

n

 

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)