RIJALITI

LUNA NAPRAVILA SKANDAL NA SNIMANJU SPOTA: Svi su je već osudili da se bahato ponaša kao umišljena diva (VIDEO/FOTO)

Luna Đogani  krenula je u izgradnju karijere želi da postane pjevačica. Naime Luna je odmah počela da radi na novim pjesmama, a juče je održano snimanje njenog prvog spota.

Društvene mreže su se već usijale od komentara na račun njene odjevne kombinacije koju je izabrala za snimanje spota. Naravno, kao i uvjek mišljenja su različita od onih koji je podržavaju, neki su je hvalili a neki su pogrdne riječi rekli za nju.

Njen dečko Marko Miljković je nakon skandalnozne emisije u kojoj je učestvovao, a u kojoj se posvađao sa Lepim Mićom, gađao ga flašom, a potom napustio emisiju, otišao pravo na snimanje spota.

Pogledajte video svađe Marka i Miće:

Odmah je obajvio snimak sa seta, gde se vidi Luna Đogani u trenutku kada je njen frizer sređuje za snimanje. Ono što je nama zapalo za oko je njen nastup van kamera. Naime, telefon joj je zazvonio, a ona je besno i sa grimasom na licu odmahnula i negodovala što joj telefon zvoni. Kada su joj rekli da je zove “tata” ona je rekla da se neko drugi javi, odmahujući rukama kao uobražena diva.

View this post on Instagram

Tonight is like 💫. @lagatafashiion 🤩

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

View this post on Instagram

Budi hejter, baci lajk 🤙🏻💪🏻😂 love you 💕

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close